Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ-Επιστροφή και ανανέωση Σπύρου Μακράκη!

Η Α.Ε Καρίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Σπύρο Μακράκη. Ο 27χρονος γηγενής επιθετικός επέλεξε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Α.Ε. Καρίτσας και να συνεισφέρει στην επιτυχία της ομάδας τη νέα σεζόν. Ο Σπύρος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του την περασμένη αγωνιστική σεζόν, λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Σφενδάμης. Έχει θητεία στη Γ΄Εθνική, καθώς ήταν ένας από τους βασικότερους και αποτελεσματικότερους ποδοσφαιριστές τόσο του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όσο και της Πύδνας Κίτρους, Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι με τα καθοριστικά του γκολ χάρισε στην Πύδνα το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος κατά την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία Πλαταμώνα.   

Το Δ.Σ καλωσορίζει το Σπύρο, τον ευχαριστεί, που επέλεξε την οικογένεια της Α.Ε. Καρίτσας και του εύχεται να έχει μία χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου