Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Σωτήρης Ζιώγας: Είμαι ελεύθερος, μιλούσα και συνεχίζω να έχω επαφές με ομάδες!

Με τον γνωστό Κατερινιώτη τεχνικό Σωτήρη Ζιώγα μίλησε το Pieriasport. Κι αυτό γιατί το όνομα του είχε εμπλακεί τελευταία στην προοπτική πρόσληψης του απο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, κάτι που ποτέ δεν επιβεβαίωσε επίσημα και ο ίδιος.
Ο έμπειρος τεχνικός μας είπε λοιπόν τα εξής:

"Δε σας κρύβω ότι απο την στιγμή που τελείωσε η συνεργασία μου με την ΑΕ Περίστασης, έχω όπως είναι λογικό επαφές με ομάδες της περιοχής μας για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω και την ΑΕΠ και τον πρόεδρο της Πέτρο Αναστασιάδη για την συνεργασία μας.
Οι επαφές μου ήταν διερευνητικού χαρακτήρα με όλους και σίγουρα δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ τόσο με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (που σημειωτέον είχε προπονητή και απλά έγιναν κάποιες συζητήσεις για την περίπτωση που δε τα έβρισκε ξανά με τον ίδιο), όσο και 2-3 ομάδες ομάδες ακόμη,  με τις οποίες είμαι σε επαφή αλλά δεν έχουμε οριστικοποιήσει τη συνεργασία μας ακόμη.

Οπότε με λίγα λόγια όπως δήλωσα και προχθές, είμαι συγκεντρωμένος στο UEFA A΄το οποίο θέλω να αποκτήσω και συνεχίζω τις επαφές μου με στόχο να βρώ την ομάδα που μου ταιριάζει, της ταιριάζω και μπορώ να εκπληρώσω τους στόχους της.  Όλα τα υπόλοιπα τα οποία ακούστηκαν, είχαν σίγουρα κάποια βάση αλλά επι της ουσίας δεν οριστικοποιήθηκαν ποτέ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου