Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Συγχαρητήρια στις ομάδες της περιοχής μας και την ΕΠΣ Πιερίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ                   
ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ, ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.
Αντίστοιχα:
Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ) για την κατάκτηση της προβιβάσιμης θέσης μέσα από τους αγώνες play-off ανόδου 2017/2018 της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Α΄ κατηγορία.
Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει (ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ)  για την κατάκτηση της προβιβάσιμης θέσης μέσα από τους αγώνες play-off ανόδου 2017/2018 της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Α΄ κατηγορία.
Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει (ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ) για την κατάκτηση της προβιβάσιμης θέσης μέσα από τους αγώνες play-off ανόδου 2017/2018 της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Β΄ κατηγορία.

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει (ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ) για την κατάκτηση της προβιβάσιμης θέσης μέσα από τους αγώνες play-off ανόδου 2017/2018 της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Β΄ κατηγορία.
Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του νομού μας για τη φιλότιμη προσπάθεια και συμμετοχή στα συναρπαστικά πρωταθλήματα και στους αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ και φυσικά τα εγκάρδια συγχαρητήρια στη διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ, δίνοντας όλοι μαζί αίγλη και ξεχωριστή αξία και τιμή στη διοργάνωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στην Πιερία μας.                                 
                         Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου