Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Μελανόλευκη υποστήριξη και αγάπη, συνάντηση στο Αίγιο

«Μελανόλευκη υποστήριξη και αγάπη»
Συνάντηση στο Αίγιο στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ είχε ο Βασίλης Τσακιρίδης με τον προπονητή και με ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας»
Επειδή η «μελανόλευκη» αγάπη δεν έχει όρια και χιλιομετρικές αποστάσεις βρέθηκε για πολλαπλή φορά  από την Κατερίνη στο Αίγιο ο Βασίλης Τσακιρίδης μέλος του Δ.Σ. του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην δεύτερη μεγάλη του αδυναμία τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ στο Αίγιο, αφού η μεγαλύτερη και πρώτη αδυναμία και αγάπη ανήκει φυσικά στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Γιατί αυτό που τους ενώνει είναι η «μελανόλευκη» αγάπη και ξεχωριστά γνωστά συναισθήματα για τον καθένα, την πόλη και την αγαπημένη ομάδα τους.

Στην φωτογραφία ο γνωστός προπονητής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Πέτρος Δημητρίου, αγωνίστηκε αρκετές φορές στην Κατερίνη ως αντίπαλος προπονητής με τον ΠΙΕΡΙΚΟ.  Ο Βασίλης Τσακιρίδης με τους «μελανόλευκους» ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ τον Τίμοθι Τσάινα επιθετικός, τον Άντερσον μέσος, τον Τιμούρ Αγιούποφ μέσος και τον Βασίλη Αθανασίου τερματοφύλακας, σε στιγμές χαλάρωσης μετά από την καθιερωμένη προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ στο Αίγιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου