Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Ευχαριστήριο του Δημήτρη Καλαμπάκα προς τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την διοίκηση Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τους προπονητές και τους συμπαίκτες του εξέδωσε ο Δημήτρης Καλαμπάκας.
Ο έμπειρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Αχιλλέα τη φετινή σεζόν δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Νεοκαισάρειας στη Γ’ Εθνική, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για τη φετινή πορεία που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισαάρειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αχιλλέα, τον πρόεδρο Γιώργο Γαβρίδη, τους δύο προπονητές, Διονύση Οικονόμου και Πέτρο Κιάφα, καθώς και τους συμπαίκτες μου για τη φετινή πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία στη Γ’ Εθνική».
Ανανέωσε ο Κιάφας, απέκτησε Βασιλειάδη
Εν τω μεταξύ, ο σχεδιασμός του Αχιλλέα για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και η πρώτη κίνηση της διοίκησης ήταν η ανανέωση με τον προπονητή Πέτρο Κιάφα. Ο Καριτσιώτης τεχνικός που ανέλαβε την ομάδα στις αρχές Φλεβάρη μετά την αποχώρηση του Διονύση Οικονόμου, θα παραμείνει στον πάγκο του Αχιλλέα και τη νέα σεζόν, δουλεύοντας για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ανακοινώθηκε η παραμονή του Γιώργου Κατσαρού, ενώ το πρώτο απόκτημα ακούει στο όνομα Άκης Βασιλειάδης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε. Καρίτσας και συμφώνησε με τη διοίκηση του Αχιλλέα, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά από δύο χρόνια.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός διοίκησης και προπονητή συνεχίζεται και σύντομα θα ανακοινωθούν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου