Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Τεχνικό δίδυμο στον Πυδναϊκό με Σταύρο Κουιμτζίδη ο Παναγιώτης Σαρπότας!

Ο αντιπρόεδρος του Πυδναϊκού, Φώτης Γκελντής, με τον Παναγιώτη Σαρπότα
Στον Πυδναϊκό θα συνεχίσει την πλούσια καριέρα του στα γήπεδα της Πιερίας ο Παναγιώτης Σαρπότας. Ο 36χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε από τον Δία Δίου και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πυδναϊκό ως παίκτης - προπονητής.
Δίπλα του στον πάγκο της ομάδας του Κίτρους θα συνεχίσει να βρίσκεται για δεύτερη συνεχή σεζόν ο Σταύρος Κουιμτζίδης, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου της νέας σεζόν που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ομάδα του Πυδναϊκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Σαρπότας θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας ως παίκτης-προπονητής. Είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας επέλεξε τον Πυδναϊκό για να κάνει το νέο του ξεκίνημα.

Μαζί του θα βρίσκεται ο Σταύρος Κουιμτζίδης, ο νυν προπονητής της ομάδας, ένα παιδί που ξεχώρισε με το ήθος του και συνέβαλλε τα μέγιστα για την ανασύσταση της ομάδας μας.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία για να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ιστορικής ομάδας μας εκεί που της αρμόζει. Στις κορυφαίες θέσεις του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου!»
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου