Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Η τελευταία παράσταση του Ντάρσι Νέτο! (φωτο)

Η τελευταία παράσταση του Ντάρσι Νέτο, οι χιλιάδες φίλαθλοι με τα «κίτρινα» t-shirts, η… οικογενειακή γαλούχηση και οι πρωταθλητές της Κ15 του Άρη συνέθεσαν ένα όμορφο σκηνικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δικαιωματικά, η μέρα ανήκει στον Ντάρσι Νέτο ο οποίος έζησε μοναδικές στιγμές στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και σήμερα(20/5) αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετά βίας συγκράτησε τα δάκρυά του και φεύγοντας από το χορτάρι του γηπέδου ανταπέδωσε στον κόσμο την αγάπη που εισέπραξε όλ’ αυτά τα χρόνια.


Οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του ομορφύνουν ακόμη περισσότερο την ημέρα, ενώ ο Δημήτρης Σπανός τον αντικατέστησε στο 58ο λεπτό για το καθιερωμένο standing ovation.

Η ομάδα της Κ15 του Άρη έκανε τον δικό της γύρο του θριάμβου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Χαρούμενα και δικαιωμένα πρόσωπα, οι νεαροί αθλητές αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες φίλους του Άρη που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όμορφες εικόνες και πολλά μικρά παιδιά βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου. Ακόμη και με παιδικά καροτσάκια στις κερκίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου