Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία και στο τέλος θα κριθούμε όλοι...

Έντονα προβληματισμένος ο Κώστας Νικολαΐδης με την εικόνα της ομάδας του στο Παγκρήτιο.
Ο τεχνικός του Αιγινιακού στάθηκε στην ανάγκη αυτοκριτικής, ενώ εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Δεν θα σταθώ ούτε στις απουσίες, ούτε στα προβλήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην προετοιμασία μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Ο Εργοτέλης είχε την κατοχή, αλλά δεν μας προβλημάτισε ιδιαίτερα, εκτός από το γρήγορο γκολ που πέτυχε, αντίθετα βάλαμε το γκολ με καλή τακτική που είχαμε.

Με αυτό το σκεπτικό έπρεπε να μπούμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές και από ένα ατομικό λάθος δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Φανήκαμε σαν μια ομάδα που πετά λευκή πετσέτα και είναι κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει και θα το συζητήσουμε.

Θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά όπως εγώ έτσι και όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τα αρνητικά που γίνονται και να αναλογιστούμε το που βρισκόμαστε. Το καλό είναι ότι η χρονιά τελειώνει και εύχομαι να τελειώσει καλά και θα κριθούμε όλοι με πρώτο εμένα. Θα πρέπει να ξέρει ο κάθε ένας που παίζει. Ήταν βαρύ χαστούκι για εμάς το σημερινό, αλλά δίκαιο. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο».
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου