Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ                     
ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
 Αντίστοιχα:
Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2017/2018 της A΄  Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, θερμά συγχαρητήρια σ’ όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας για την άνοδό σας και επιστροφή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία της ΕΠΟ.

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2017/2018 της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Α΄ κατηγορία.

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης 2017/2018 της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Α΄ κατηγορία.

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2017/2018 της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Β΄ κατηγορία.

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ  σύσσωμος και όλη η Πιερική οικογένεια σας συγχαίρει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης 2017/2018 της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας και σας εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες στην Β΄ κατηγορία.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του νομού μας για τη φιλότιμη προσπάθεια και συμμετοχή στα συναρπαστικά πρωταθλήματα και στους αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ και φυσικά τα εγκάρδια συγχαρητήρια στη διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ, δίνοντας όλοι μαζί αίγλη και ξεχωριστή αξία και τιμή στη διοργάνωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στην Πιερία μας.                                   
                         Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο δάσκαλε είσαι μοναδικός και εξαίρετος στο αντικείμενό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή