Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Για την άνοδο με Περικλή Αμανατίδη!

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στη νέα σεζόν.
Όπως είχατε διαβάσει στο liganews.gr, πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ήταν ο Περικλής Αμανατίδης να «τρέξει» το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με στόχο μία ομάδα πρωταγωνίστρια που θα διεκδικήσει την άνοδο. Ο πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού έδωσε τα χέρια με τους Βολιώτες και ανακοινώθηκε και επίσημα.

Αναλυτικά:
«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος θα ηγείται του τεχνικού team της ομάδας μας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Αμανατίδης –κάτοχος UEFA Pro- κατέχει ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλές ανόδους ομάδων και οκτώ πρωταθλήματα στο ενεργητικό του. Ο επαγγελματισμός του, η πορεία των ομάδων στις οποίες εργάστηκε, όπως και το αποτέλεσμα των κόπων του, που έχει φανεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αποτέλεσαν τα στοιχεία για να είναι εκείνος, που θα οδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στην κορυφή την ερχόμενη χρονιά.

Είναι άκρως τιμητικό για τον Σύλλογό μας, που ένας προπονητής με αυτές τις περγαμηνές θα είναι μπροστάρης στην «αναγέννηση» της μεγάλης και ιστορικής μας ομάδας και γνωρίζουμε πως και για τον ίδιο αποτελεί τιμή η ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ευχόμαστε στον κ. Αμανατίδη καλή επιτυχία στο έργο του και δηλώνουμε δημόσια πως σύσσωμος ο Σύλλογος και ο φίλαθλος κόσμος μας, θα σταθεί δίπλα του και θα στηρίξει έμπρακτα το έργο του».
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου