Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ανακοίνωσε τις πρώτες ανανεώσεις της η ΑΕ Καρίτσας!

Η Α.Ε. Καρίτσας, έχοντας πλέον οργανωθεί καλύτερα αγωνιστικά και διοικητικά, ξεκινά το σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, με στόχο   την άμεση επάνοδο στη Γ΄Εθνική και την εκ νέου κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Προτεραιότητα της Διοίκησης είναι η διασφάλιση ενός ισχυρού τεχνικού επιτελείου, που να μπορεί να υλοποιήσει τους φετινούς στόχους.
Προς αυτήν την κατεύθυνση, ξεκίνησε η συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή Διονύση Τοκατλίδη και το συνεργάτη του, γυμναστή, Δημήτρη Βλάχο. Τις επόμενες ημέρες,  θα ανακοινωθεί η συνεργασία και με το νέο προπονητή τερματοφυλάκων.
Στη θέση του γενικού αρχηγού θα παραμείνει ο Άκης Βογιατζής, ο οποίος την περσινή χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ΑΕ Καρίτσας και κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας, υπό τις οδηγίες και εισηγήσεις του νέου προπονητή, έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για να ανανεώσει τη συνεργασία της με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ της.

Ειδικότερα, στην ομάδα μας θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της, Δημήτρης Κυρτέγος, ο οποίος θα αποτελέσει και πάλι τον ηγέτη της. Ο Δημήτρης είναι γνωστός στο πιερικό ποδόσφαιρο, τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, όσο και για το ήθος του.

Ταυτόχρονα, συμφώνησαν άμεσα να παραμείνουν στην ομάδα, ο Γιώργος Τασίδης, ο Γιώργος Τσιώμης καθώς και ο Ζάχος Δημητρουλόπουλος. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ήθος και την αγωνιστική αξία των παραπάνω ποδοσφαιριστών.

Επίσης, στην ομάδα μας θα παραμείνει και ο νέος, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής,  Μητράκας Νίκος, ο οποίος απέκτησε αρκετές εμπειρίες στη Γ΄Εθνική.

H A.E. Kαρίτσας ανανέωσε τη συνεργασία της με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, εκτιμώντας ιδιαίτερα την προσφορά τους, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. 

Είναι βέβαιο ότι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα συμβάλλουν με τις ικανότητές τους τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών φετινών στόχων της ομάδας μας.

Το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, ενώ μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Πιερίας, θα ανακοινωθούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας χρονιάς. Στόχος, τόσο της Διοίκησης, όσο και του τεχνικού επιτελείου είναι το ρόστερ της ομάδας να αποτελείται, τόσο από έμπειρους, όσο και από νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Η Διοίκηση, ούσα συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της, προχωρά, με γοργά βήματα, για την υλοποίηση των στόχων και των φιλοδοξιών της ομάδας.
 Με εκτίμηση, το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε Καρίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου