Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στη Λεπτοκαρυά!

Ένα χρόνο έμεινε χωρίς ομάδα η Λεπτοκαρυά, έπειτα από τη διάλυση του Ολύμπου, που είχε αγωνισθεί μέχρι και Δ' Εθνική, πριν από μερικά χρόνια.
Με πρωτοβουλία ορισμένων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, που δεν άντεχαν να βλέπουν τον τόπο τους «ορφανό» από ποδοσφαιρικό σύλλογο, ιδρύθηκε ο Μύτικας.
Πρόεδρος είναι ο Θανάσης Κόρακας και μαζί του οι Γιάννης Καραλιάς, Γιώργος Γαροφύλλου, Παναγιώτης Χατζηιωάννου, Γιώργος Κόρακας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προσπάθειά τους είχαν τη στήριξη και του αντιπεριφερειάρχη, Αποστόλη Τζόβα, που έπαιξε χρόνια στον Όλυμπο και βοήθησε και φέτος τον Μύτικα.

Στα πλέϊ οφ ο Μύτικας Λεπτοκαρυάς είχε να αντιμετωπίσει τον Δία Αγίου Δημητρίου και χρειαζόταν 2 νίκες, ενώ ο Δίας αρκούνταν έστω και σε ισοπαλία.

Ωστόσο, «έσπασαν» την έδρα (0-1) και ξανανίκησαν στο «ουδέτερο» γήπεδο Βατανιακού (2-1), κερδίζοντας πανηγυρικά την άνοδο.
Προπονητής στην ομάδα στο τελευταίο τετράμηνο ήταν ο Δημήτρης Σιαμήτρας.

ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ
«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά», τόνισε ο Γιώργος Κόρακας, «που έδειξαν ότι είχαν τα ψυχικά αποθέματα και κατέκτησαν απόλυτα δίκαια την άνοδο στη Β΄ κατηγορία.

Στηριζόμαστε σε νεαρά δικά μας παιδιά, οργανώνουμε ήδη τη νέα χρονιά, είμαστε σε συζητήσεις και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε για να επιστρέψουμε στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία».

«ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ»
Ανεκτίμητη η συμβολή στην άνοδο από τον Τάσο Μακρίδη, μια από τις σπουδαίες μορφές του Πιερικού

Με δύο δικά του γκολ ο Μύτικας ολοκλήρωσε τον άθλο, κερδίζοντας και στο τελευταίο παιχνίδι τον Άγιο Δημήτριο.

Με σπουδαία επαγγελματική καριέρα ο Τάσος Μακρίδης σε Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Κολινδρό, Πιερικό και άλλες ομάδες, επισημαίνει:

«Ο Μύτικας αποτελείται από νεαρά παιδιά της Λεπτοκαρυάς και αυτό δημιουργεί τις βάσεις για το

Υπάρχουν αρκετοί νεαροί που αξίζουν πραγματικά με το ταλέντο τους και μπορούν να αγωνισθούν και πιο ψηλά, εφόσον δουλέψουν.

Η άνοδός μας είναι μεγάλη υπόθεση, έτσι όπως ήρθε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους».

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
Εντατικές είναι οι εργασίες στο γήπεδο Λεπτοκαρυάς που ανακατασκευάζεται πλήρως.

Επίσης πυκώνουν οι συζητήσεις με Λεπτοκαρίτες ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να επιστρέψουν από άλλες ομάδες, ενόψει της νέας, απαιτητικής χρονιάς.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου