Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Παρεμβάσεις διαγράμμισης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της

Επιτόπιο έλεγχο στις εξελισσόμενες παρεμβάσεις πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας επισημαίνοντας τη συμβολή τους στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας
Με ικανοποιητικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εργασίες διαγράμμισης σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και συγκεκριμένα στο τμήμα Κατερίνης-Νέας Εφέσσου.

Οι συγκεκριμένες εργασίες εντάσσονται στις παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και την αποφυγή ατυχημάτων κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, που η ορατότητα είναι περιορισμένη.


Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκαν εργασίες διαγράμμισης που εντάσσονται στο έργο: «Βελτίωση καταστρώματος οδού κατά τμήματα στην 5η ΕΠΟ, Κ10 και Δ6 οδούς αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας» προϋπολογισμού 380.300,00 €  ( με  Φ.Π.Α. 24% ) και πρόκειται για απαραίτητες εργασίες, οι οποίες βελτιώνουν τις συνθήκες οδήγησης και συνδράμουν στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των οδηγών.

Στο έργο προβλέπονται εργασίες  στην 5η Επαρχιακή οδό Κατερίνη-Γρίτσα, στην κοινοτική οδό της 5ης επαρχιακής οδού έως τη Βροντού (Κ10) και στη δευτερεύουσα επαρχιακή οδό Κονταριώτισσα-Άγιο Σπυρίδωνα –Βροντού (Δ6), οδοί των οποίων την ευθύνη συντήρησης έχει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Οι παρεμβάσεις εκτελούνται σε τμήματα των παραπάνω οδών τα οποία παρουσιάζουν καθιζήσεις, ζυμώματα και φθορές λόγω παλαιότητας του ασφαλτοτάπητα.

Την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που μετέβη στο σημείο και πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στις εξελισσόμενες παρεμβάσεις, επισημαίνοντας τη συμβολή τους στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την ανάπτυξη του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου