Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Πρωτάθλημα ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-3η θέση το παιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το παιδικο τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης συμμετείχε στην τελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων (Μεικτό) της ΕΠΣ Μακεδονίας.Στον μικρό τελικό αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΜΠΣ ΔΙΆΠΛΑΣΗ  επικρατώντας με σκορ 1-0 κατακτώντας   την 3η θέση.
Με την λήξη του αγώνα   τελείωσε το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε  το καλοκαίρι με τον προπονητή Κ. Κραγιοπουλο και τους ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος  να τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που με την μεθοδική και συστηματική  δουλειά τους κατάφεραν να αναδείξουν την πρόοδο που μπορεί να επιτευχθεί  σε ενα ερασιτεχνικό  σωματείο το οποίο στηρίζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές έμπρακτα καθώς κάποιοι από τους νεαρούς του παιδικού τμήματος πήραν παιχνίδια  και στην ανδρική ομάδα η οποία  κατά το 90 % στο ροστερ έχει ποδοσφαιριστές  από 1998 -2003 .

 Η συνολική εικόνα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης  στο πρωτάθλημα .

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν  80 ομάδες  .Απολογισμός με αριθμούς της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης συνολικά  ηταν  26 αγώνες  21 νικες ,3 ισοπαλίες, 2 ηττες  γκολ 100 υπέρ και 19 κατά .
 Α φάση:  52 βαθμούς  , Νίκες 17 ,Ήττες 0, ισοπαλία  1
Φάση 16 :   FULL TRAINING # ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ =4-2   ΠΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ  # FULL TRAINING  6 -0
Φάση 8 :  ΠΡΩΤΕΑΣ # ΠΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ  -0-3    ΠΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ # ΠΡΩΤΕΑΣ  0-0
Φάση 4 : ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ  # ΠΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ  3-0  ΠΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ # ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ  2-2
Τελική φάση  ΠΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ # ΑΜΠΣ ΔΙΆΠΛΑΣΗ   1-0

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ροστερ: (Κραγιοπουλος Κ.)  Φουντουκιδης, Κωστόπουλος, Ναζλιδης, Καρατζογλου, Σιδηροπουλος, Μυρωτης, Βογιατζής, Σταθακοπουλος, Μακριδης,Μαλεζάς, Πετσί, Χάσμα ,Τζημαγιωργης, Δημασης, Λεκα, Κλαιντι, Καραθανος, Βιτζιανη, Σαββίδης, Τσιλιγγεριδης Καρκαλης, Κουρετσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου