Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ στην 3η World Champioship of Martial Arts (W.F.M.A.) ΣΕΡΡΕΣ 2018! (φωτο)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης World Champioship of Martial Arts (W.F.M.A.)  ΣΕΡΡΕΣ 2018
12η MAIOY 2018
Κλειστό στάδιο Αγ. Αναργύρων Σερρών
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕς : Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών Ε.Ο.Π.Τ. και σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών ΑΟ ΔΙΑΣ & Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ , B.M.M.A.F(Ομοσπονδία μεικτών μαχητικών αθλημάτων) I.S.F.U.(StreetFightUnion) και την ΠΑΕΜΜ (Πανελλήνια Επιτροπή μικτής μάχης)

Ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ 2 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ 3η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΧ.ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ στις ΣΕΡΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ huronboxing και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ της ΣΧΟΛΗΣ ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.


«ΧΡΥΣΟΣ» ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΧΡΥΣΟ(ΧΟΙΔΗΣ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 65 κιλών ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ  ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΚΡΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΠΟΥ Η ΔΡΙΜΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΖΗΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ & MENTOR TOY kostas huron ,Ι ΜΕ Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ,  TON ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΝΙΚΗΤΗ  ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ KNOCK DOWN KAI ΣΤΟΥΣ 3 ΓΥΡΟΥΣ! H ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ.


Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΑΘΛΗΤΩΝ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΘΩς ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΤΟ 2ο ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 73 Κ. ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ  ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΓΕΡΙΔΗ ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ (ΧΡΥΣΟ) ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗς Της ΣΧΟΛΗς Κων/Νος ΧουΡοΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Θωμά Σμιάρη Την Γραμματεία την Παγκόσμια Ομοσπονδία και όλους τους παράγοντες που συντέλεσαν στην διεξαγωγή της διοργάνωσης ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ των Σερρών ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΟΛΟΥς τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥς ΠΡΟΠΟΝΗΤΕς ΓΙΑ Τις ΓΝΩΣΕΙς ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕς ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Μας ΠΑΡΟΥΣΙΑ,

ΕΠΙΣΗς ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥς ΑΘΛΗΤΕς ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΩΝ Της ΑΘΛΗΤΙΚΗς ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑς ΠΡΟς ΤΟΥς ΣΥΝΑΘΛΗΤΕς ΚΡΙΤΕς ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕς ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥς ΟΠΑΔΟΥς Της ΣΧΟΛΗς ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Τις ΑΞΙΕς ΕΠΙΔΟΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥς.
ΜΕ ΤΙΜΗ
Α.Σ ΧΟΥΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου