Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Την Τρίτη 22 Μαΐου στις 5 το απόγευμα, ΕΚΤΑΚΤΟ δημοτικό συμβούλιο με θέμα "ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ"

Η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, καλεί όλο τον Πιερικό λαό,
όλους εκείνους οι οποίοι μαζί με εμάς έχουν ταχθεί κατά της καταστροφής του βουνού, να είναι παρόντες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας. Πρέπει και οφείλουμε να πετύχουμε την ανάκληση της απόφασης για την εκμίσθωση του βουνού.  Θα είναι η τελευταία ευκαιρία μας να αποδείξουμε ως κοινωνία τη συνοχή μας, την αποφασιστικότητά μας και την αγωνιστική μας διάθεση.

Καλούμε το δήμο Κατερίνης να πάρει πίσω τη λανθασμένη και βιαστική του απόφαση.

Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης να πράξουν χωρίς πιέσεις, χωρίς εκβιαστικά διλήμματα.

Όλοι και όλες εκεί. Όλοι και όλες στο δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 17:00.

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, καλεί επίσης τους 4 βουλευτές του νομού να μιλήσουν για ακόμη μια φορά δημόσια και να τοποθετηθούν ξανά όπως και οι 4 έχουν κάνει στο παρελθόν, κατά της Εγκατάστασης των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη.

Καλούμε το δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κατερίνης και κυρίως τους νομικούς της συμπολίτευσης κκ. Λιακόπουλο, Ντόντη και Γκουγκουρέλα σε ένδειξη δημοκρατικής συμπεριφοράς και αυτοδιοικητικού πολιτισμού να μην προχωρήσουν σε καμία πράξη επικύρωσης καμίας απόφασης και καμίας δημοπράτησης πριν το έκτακτο αυτό δημοτικό συμβούλιο της 22ης Μαΐου.

Όλοι στον αγώνα, όλοι να ενώσουμε τις φωνές μας και να πετύχουμε το αυτονόητο.

         ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2018 στις 17:00
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάκληση της με αριθμό 435/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης που αφορούσε την έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία δημοτικής έκτασης στη θέση “Πέντε Πύργοι” της Δημοτικής Ενότητας Πέτρας του Δήμου Κατερίνης, με σκοπό την εγκατάσταση και λειτουργία αιολικού πάρκου, κατόπιν αιτήματος
α) του 1/3 των Δημοτικών Συμβούλων και β) δημοτών

Η Πρόεδρος 
Καλλιόπη Τζουμέρκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου