Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ξεκίνησαν με απόλυτη επιτυχία τα ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΑ 2018!

Παρουσία του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου π. Παύλου Ντούρου που μετέφερε τους χαιρετισμούς του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιου, με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εορτασμών του Ιερού Ναού Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης. Το τουρνουά βετεράνων αθλητών με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Πιερικού, της ΑΕ Ποντίων και του Π.Σ. Ραδιοταξί, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων και σήμανε με τον καλύτερο τρόπο την εκκίνηση των εορταστικών εκδηλώσεων για τους ενορίτες, τους πιστούς και γενικότερα για την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Πιερίας.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι κάνοντας την έκπληξη η ομάδα των ραδιοταξί κατέκτησε το τρόπαιο, αποκλείοντας αρχικά στα πέναλτι τον Πιερικό και κερδίζοντας στον τελικό τον ΠΑΟΚ με 3-0. Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, έγιναν δυο ξεχωριστές βραβεύσεις σε ενορίτες του Ιερού Ναού, στον Στέλιο Μαλεζά και τον Στέφανο Καραβέργο. Την πρώτη βράβευση στον νεαρό Στέφανο που όνειρο του ήταν να παίξει ποδόσφαιρο έκανε ο π. Σωκράτης και την δεύτερη στον αδερφό του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ (παρέλαβε την πλακέτα) που λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παραλάβει ο ίδιος την πλακέτα, έκανε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος

Αμέσως μετά ο π. Σωκράτης Ξενίδης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης, βράβευσε τις 4 ομάδες που συμμετείχαν παραδίδοντας απο μια εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου στους κ.κ. Φιλώτα Πέλλιο (πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ), Σταύρο Διαμαντόπουλο (εκπρόσωπο της ομάδας Παλαιμάχων Πιερικού), Νίκο Τοπαλίδη (εκπρόσωπο των παλαιμάχων ΑΕ Ποντίων Κατερίνης) και Παντελή Κλιάνη (εκπρόσωπο της ομάδας των Ραδιοταξί), για την συμμετοχή τους στο τουρνουά, ενώ τιμήθηκε και η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, για την κοινωνική προσφορά της στους ανθρώπους της περιοχής μας.
Κλείνοντας την όμορφη εκδήλωση ο πατέρας Σωκράτης, βράβευσε και τον Μπάμπη Πεΐδη, για την συμμετοχή τους στη διοργάνωση ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΑ 2018!

Του τουρνουά διεξήχθη υπο την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος  με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την ΕΠΣ Πιερίας και την στήριξη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας.

Την Π. Ε. Πιερίας εκπροσώπησε ο Ολυμπιονίκης αθλητής του χάντμπολ Σάββας Καρυπίδης, που ήταν εκ των διοργανωτών και σε προσωπικό επίπεδο, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς της Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφίας Μαυρίδου, ενώ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με την ομάδα Παλαιμάχων του Πιερικού.

Τέλος να αναφέρουμε ότι μετά το πέρας των αγώνων και των απονομών προσφέρθηκε γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ όλη η εκδήλωση καλύφθηκε απο το κανάλι EUROPE1TV και πλάνα της θα προβληθούν την άλλη Τετάρτη 16/5 στις 8 μ.μ. και την εκπομπή του Σωτήρη Καρασαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου