Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Πρωταθλητές Ελλάδος με την Κ20 του ΠΑΟΚ οι Σιαμπάνης, Χατζηδίμπας και Παπαδόπουλος!

Τροπαίων... συνέχεια για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, η Κ20 του Δικεφάλου κέρδισε και το πρωτάθλημα υποδομών. Φιέστα στην Τούμπα με αρκετό κόσμο και Κυπελλούχους στο πλευρό τους. Τα... μωρά του Πάμπλο Γκαρσία ήθελαν μόλις ένα βαθμό για να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Με το πνεύμα του νικητή και τον παλμό του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για τη διπλή φιέστα, οι "ασπρόμαυροι" επικράτησαν με 4-2 του Λεβαδειακού και σήκωσαν εκ νέου τους οπαδούς του Δικεφάλου από τις θέσεις τους.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο, βρήκαν άμεσα απαντήσεις με το γκολ του Μαρκόφσκι. Οι Βοιωτοί, ωστόσο, "χτύπησαν" και πάλι και στο 21' έκαναν το 2-1, με τον Γκαργκαλατζίδη να ισοφαρίζει εκ νέου για τον ΠΑΟΚ και το 2-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δυο ομάδων για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να "καθαρίσει" το παιχνίδι και με πρωταγωνιστές τους Μαρκόφσκι και Μιχαηλίδη "έγραψε" το τελικό 4-2.
Με τη λήξη του αγώνα, πάνω από 8.000 κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και φιλοξενήθηκε στις θύρες 1, 2, 3, 8 και 4 , άρχιζε να φωνάζει: "Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές".

Όλη η ομάδα συγκεντρώθηκε στο κέντρο του γηπέδου και έγιναν ένα... κουβάρι μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αποθεώθηκε τόσο από τους παίκτες του όσο και από τον κόσμο της ομάδας.

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης καθώς και αρκετοί Κυπέλλούχοι, μεταξύ των οποίων και ο Βιεϊρίνια, ο Πέλκας, ο Λημνιός κ.α.
Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου