Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Στην Α2 κατηγορία η ανδρική ομάδα του Πιερικού!

Στην Α2 Εθνική κατηγορία ανέβηκαν οι άνδρες του Πιερικού, καθώς στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 που διεξήχθησαν στην Καρδίτσα κατόρθωσαν να πετύχουν δυο νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές, γεγονός που τους εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδο. Η ομάδα του Πιερικού ήταν η πρώτη που ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στο πρώτο παιχνίδι με την διοργανώτρια ομάδα του ΣΠΑΚ κέρδισε με 3-2 σετ, σ'ένα παιχνίδι θρίλερ που διήρκεσε πάνω από 2,5 ώρες, κάνοντας το πρώτο βήμα για την άνοδο. Την 2η μέρα, στο πιο κρίσιμο ματς κέρδισε την ομάδα των Ιωαννίνων (ΑΓΣΙ) με 3-0 σετ και συνάμα στην Α2 Εθνική κατηγορία και μαθηματικά, κάτι που οδήγησε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η επόμενη αγωνιστική είχε απλά διαδικαστικό χαρακτήρα.
Η ομάδα του Πιερικού έδειξε πως διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα με πλούσια σωματικά, τεχνικά και τακτικά προσόντα, μια ομάδα άριστα οργανωμένη σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, μια ομάδα με πολύ μέλλον, μια ομάδα που η ποιότητα της αναγνωρίστηκε απ'όλους.
Να σημειωθεί πως ο Πιερικός αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της ΄Β Εθνική της Ε.Σ.ΠΕ.Μ., σημειώνοντας 18 νίκες σε 18 αγώνες, 54 βαθμούς (το μέγιστο) και 54-2 σετ!! Έδειξε πως δίκαια χαρακτηρίστηκε ότι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες, και πως θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμα και αν αγωνιζόταν στην Α2 Εθνική κατηγορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου