Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ-2η θέση στον κόσμο η Κυριακή Κωτσίλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju-Jitsu στο Άμπου Ντάμπι!

Μεγάλη επιτυχία της Κυριακή Κωτσίλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju-Jitsu που πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι  στις 2-3 και 4 Μαρτίου. Κέρδισε την 2η θέση στον κόσμο κάνοντας περήφανους όλους όσους της πίστεψαν και της συμπαραστάθηκαν να φτάσει στην κορυφή του κόσμου. Η Κυριακή Κωτσίλη είναι μόλις 15,5 ετών (έχει γεννήθηκε στις 22-11-2002)  έχει καταγωγή από το Αρσένι του Δήμου Σκύδρας και μένει μόνιμα στο Αιγίνιο Πιερίας. Είναι κόρη του Θεόδωρου Κωτσίλη και της Μαρίας Γκεβρέκη και είναι αθλήτρια του ΑΣΚ Αλεξάνδρειας.

Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας  στο Ju-Jitsu και με την κατάκτηση της 1ης θεσης στο Ne-Wasa System και της 2ης θέσης στο Fighting System στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ju-Jitsu που πραγματοποιήθηκε στην Αθηνά στην αρχή της χρονιάς πήρε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι μέλος της αποστολής της Εθνικής Ομάδας.

Η Κυριακή είναι άριστη μαθήτρια, προπονείται καθημερινά και βάζει στόχους για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Στην μεγάλη της προσπάθεια για το Άμπου Ντάμπι και την τεράστια επιτυχία της  δεν ήταν μόνη. Εκτός από την οικογένεια της που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να συμμετέχει στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για το Ju-Jitsu, είχε και την βοήθεια 30 και πλέον χορηγών, κυρίως τοπικών επιχειρήσεων και φορέων, που συνέβαλλαν ώστε η συμμετοχή της Κυριακής να έχει τις προϋποθέσεις που αρμόζει σε μία τόσο σπουδαία αθλήτρια.

Και αυτή από την μεριά της, τους έκανε το μεγαλύτερο δώρο !

Την 2η θέση στον κόσμο.
Το μέλλον είναι δικό της !

Ευχαριστήριο στους χορηγούς!
Η οικογένεια της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο Ju-Jitsu κατά τους πρόσφατους αγώνες του Άμπου Ντάμπι Κυριακής Κωτσίλη, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους 30 και πλέον χορηγούς, κυρίως τοπικές επιχειρήσεις και φορέων :

Olympia Electronics, GINOX Αιγίνιο, Δημος Σκύδρας, Δήμος Πύδνας Κολινδρού, SOULIS ΑΕΒΕ Σκυδρα ,Στάμος Κωνσταντίνος Κολινδρός, ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΣΚΥΔΡΑ, Βασίλης Σερδαρης Μαρμαρα Τζάκια Αιγίνιο, Μανωλόπουλος Αντώνης Ζωοτροφές Αιγίνιο, Ανδρέου Σέρβις Πλεύρωμα Σκύδρας, Delante café-bar Αφοι Αδαμίδη Πετριά Σκύδρας, Φυτωρια Χρυσαφίδη Αρσένι Σκύδρας, Ιωαννίδης υλικά οικοδομών Πετριά Σκύδρας, Μηντσίδης Νίκος ψαροταβέρνα Μεθώνη Πιερίας, STAR FRUIT ΕΠΕ εμπορία φρούτων λαχανικών Πετριά Σκύδρας, Κουμανδέρης Γεώργιος υδραυλικά είδη υγιεινής Αιγίνο, Ενδύματα Βάσω Νικολοπούλου Αιγίνιο, ΑΒ Βασιλόπουλος Δένης Αθανάσιος Αιγίνιο, Σφαγεία Σκύδρας Γιαννέλης ΑΕ, ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΕΥΡΩΦΑΡΜ Αιγίνιο, Fast Foοd MANTZAΡΕ Σταύρος Δημητρούδης Αιγίνιο, EXPRESS MARKET Αιγίνιο, Μokambo espresso bar Αιγίνιο, Βάγια Κομμωτήριο Συκιές Θεσσαλονίκης, Κολινδρινά Μασλάτια Κολινδρός Πιερίας, AUTO GAS ΚΡΕΜΙΣ Αιγίνιο, Ισίδωρος Τσιντικίδης Ελαφίνα Αιγίνιο, Έπιπλα ΝΑΤΑΝ Εμμανουηλίδης Δημήτριος Αιγίνιο, CAFÉ CASTELO Αρσένι Σκύδρας, SUPER MARKET Τάσος Δρόσος Πετριά Σκύδρας, που συνέβαλλαν ώστε η συμμετοχή της Κυριακής να έχει τις προϋποθέσεις που αρμόζει σε μία τόσο σπουδαία αθλήτρια.

Χωρίς την στήριξη τους η συμμετοχή της Κυριακής στην μεγάλη διοργάνωση θα ήταν ανέφικτη.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου