Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Μύτικας Λεπτοκαρυάς-Δίας Αγ. Δημητρίου 2-1 Με δυο γκολ του Τάσου Μακρίδη!

Τη δεύτερη νίκη του στα πλέι-οφ πήρε ο Μύτικας Λαπτοκαρυάς απο τον Δία Α. Δημητρίου στο ουδέτερο γήπεδο του Βατάν και εξασφάλισε την άνοδο στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Το πρώτο παιχνίδι στον Άγιο Δημήτριο είχε λήξει 0-1 με τους παίκτες της Λεπτοκαρύτικης ομάδας να παίρνουν δίκαια τη νίκη, όπως δίκαια πήραν και το χθεσινό παιχνίδι, στο οποίο δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ, έχασαν πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο κορυφαίος του Δία Παπανικολάου, ενώ κατάφεραν να πετύχουν και δυο τέρματα τα οποία τελικά τους έδωσαν την άνοδο.

Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου, χωρίς προπονήσεις όλη τη χρονιά, χωρίς προετοιμασία αλλά με πολύ ψυχή και διάθεση, κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στην απευθείας άνοδο την οποία έχασε στο ...φωτο-φίνις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά χθές ...απουσίαζε απο το πρώτο μέρος της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο και αντί να βγεί η κούραση και να τα παρατήσουν, οι παίκτες του Δία έβγαλαν το καλό τους πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν, πέτυχαν γκολ και μείωσαν το σκορ αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να φαίνεται βαρύ για να ανατραπεί, όπως και αποδείχθηκε.

Ο αειθαλής Τάσος Μακρίδης με τα δυο γκολ του στο 9΄και το 14΄, έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία στο 23΄έχασε πέναλτι.  Ο Τζόβας εκτέλεσε απο τα 11 βήματα, με τον Παπανικολάου να λέει όχι και να μένει έτσι το 2-0.

Στο 55΄ο Μανίκας θα πλαγιοκοπήσει απο δεξιά και θα σπάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή του Κατέλα, για να έρθει με πλασέ ο Κατσαβάκης και να μειώσει σε 2-1, τοοποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμιάδης με βοηθούς τους Ατματζίδη και Φωτιάδου

Μύτικας Λεπτοκαρυάς: Κατέλας, Γεροθανάσης, Γρεβενίτης, Σιαμήτρας, Μπακάλης, Μπατζέλας, Κουράτι, Μακρίδης (90’ Ζηνέλης), Ελέζι (73’ Χέδας), Κρεμάντι, Τζόβας (90+’ Παπαδόπουλος).


Δίας Αγ. Δημητρίου: Παπανικολάου, Κ. Κατσιγιάννης, Μπάλαρης, Δ. Κατσιγιάννης (39’ Α. Ζέρβας, 69’ Δ. Ζέρβας), Παλιαρούτας, Μπουρονίκος, Α. Μανίκας, Α. Μανίκας, Κατσαβάκης, Τσαούσης, Τσιρίμπασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου