Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας-Απόλλων Λιτοχώρου 2-0 Με Εφραιμίδη και Σύρπη η νίκη-άνοδος στην Α΄!

Με γκολ που πέτυχαν ο Εφραιμίδης και ο Σύρπης, ο Εθνικός Ν. Τραπεζούντας κέρδισε 2-0 τον ιστορικό Απόλλωνα Λιτοχώρου και κατέκτησε την μια απο τις συνολικά 4 θέσεις που οδηγούν στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Ήταν σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους του Γιώργου Μπεκιάρη να είναι πιο έμπειροι και ουσιαστικοί στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε τα τρεξίματα, την καλή λειτουργία και την διάθεση, στοιχεία της νεανικότητας που διακρίνουν την ομάδα του Χρήστου Χασιώτη.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με αυτά τα δεδομένα, σε μια αναμέτρηση που λόγω της κρισιμότητας του, είχε και το άγχος των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, κύλησε όμως σε αθλητικά πλαίσια και πολύ καλό κλίμα στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας.

Το 1-0 πέτυχε ο έμπειρος Εφραιμίδης στο 31΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όταν απο πλάγια πέρασε την μπάλα με σέντρα-σουτ μέσα στην περιοχή του Μπαλάφα και ο νεαρός αιφνιδιάστηκε αφού δεν είχε πεδίο ορατότητας για να μπορέσει να αντιδράσει.

Οι δυο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το 90΄, όταν ο Σύρπης που είχε μπεί νωρίτερα αλλαγή, παραβίασε για μια ακόμη φορά τα δίχτυα της εστίας του Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Στη συνέχεια και μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων που επέστρεψαν στην Α΄κατηγορία μετά απο 15 χρόνια απουσίας στην γενικότερα πολύχρονη ιστορία του συλλόγου της Ν. Τραπεζούντας! (έτος ίδρυσης 1932!)

Διαιτητής ο Μέγας με βοηθούς τους Θεοδώρου και Βασ. Τσικλητάρη, ενώ 4ος ήταν ο Νίκολιτς.

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας (Γιώργος Μπεκιάρης): Ευθυμιάδης, Λαδένης, Χαρινός, Αντωνιάδης, Μούκας, Χνούδας, Παπαδόπουλος (84΄Σπυριδωνίδης), Γκανάς (90΄Τερζίδης Π.), Λυκίδης (60΄Χατζηαργυρίου), Εφραιμίδης, Τσικαδέρης (76΄Σύρπης).

Απόλλων Λιτοχώρου (Χρήστος Χασιώτης): Μπαλάφας, Ντάγκι, Φούφι, Παπαδιαμαντής, Καλαμπάκας, Κύριλλος (77΄Σπυριδόπουλος), Εμρούκου, Μαλλάς (63΄Σάλτας), Αντωνόπουλος, Παπαϊωάννου, Κουκουνάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου