Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Δυναμικό παρών στην 11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας

Εκατοντάδες ποδηλάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας και συμμετείχαν στην πανελλαδική ποδηλατοπορεία που διοργάνωσε ο σύλλογος για όγδοη συνεχή χρονιά στην Κατερίνη. Κάνοντας τη διαδρομή Κατερίνη – Παραλία – Κατερίνη, έστειλαν το μήνυμα για την ανάγκη κατασκευής ποδηλατοδρόμων και προώθησης της χρήσης του ποδηλάτου εντός και πέριξ της πόλης.
Μικροί και μεγάλοι, όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, με την ελπίδα η επόμενη πανελλαδική ποδηλατοπορεία να βρει την Κατερίνη με ένα εκτεταμένο, άρτιο και λειτουργικό δίκτυο ποδηλατοδρόμων.


Ο σύλλογος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας για τις εθελοντικές υπηρεσίες υγειονομικής κάλυψης που παρείχαν, τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ και την εταιρία TSIALOS για τα οχήματα συνοδείας που διέθεσαν, αλλά και τον φωτογράφο Νίκο Καργιώτη για την φωτογραφική κάλυψη.



Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Τροχαία Κατερίνης που, όπως σε κάθε ποδηλατοπορεία, έτσι και φέτος, συνέδραμε για την ασφαλή διεξαγωγή της.

Για την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου