Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

''Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στην 11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία''

Σήμερα, Κυριακή 13 Μαΐου 2018 η Ποδηλατική Από - Δράση Πιερίας διοργάνωσε την 11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία. Πρόκειται για μια πανελλαδική δράση η οποία έχει κερδίσει τη στήριξη του κοινού, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν αρκετά μεγάλος. Η έναρξη της Ποδηλατοπορείας έγινε από την Πλατεία Ελευθερίας με κατεύθυνση την Παραλία Κατερίνης. Η λήξη αυτής της όμορφης δράσης ολοκληρώθηκε με την επιστροφή των συμμετεχόντων στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο βασικός στόχος της παραπάνω εκδήλωσης ήταν και είναι η επιτακτική και αναγκαία απόδοση προτεραιότητας στα ποδήλατα και κατ’ επέκταση στους ποδηλάτες, τόσο στον αστικό, όσο και στον υπεραστικό ιστό. Γι’ αυτό και τα βασικά μηνύματα της εκδήλωσης ήταν η βελτίωση και αναθεώρηση του Κ.Ο.Κ., καθώς και η καλύτερη οδική ασφάλεια και η δημιουργία ουσιαστικών υποδομών προς τους ποδηλάτες.


Είναι δεδομένο πως το ποδήλατο είναι το μεταφορικό μέσο που σέβεται το περιβάλλον, τον πλανήτη, τον άνθρωπο και τη ζωή. Για το λόγο αυτό η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε με χαρά και προθυμία στην εκδήλωση - δράση και παρείχε την υγειονομική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της Ποδηλατοπορείας.
Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια, τόσο στους διοργανωτές και στις διοργανώτριες της Ποδηλατοπορείας, όσο και στους συμμετέχοντες - συμμετέχουσες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου