Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

«Ο Πιερικός ξεκινά με δικό του αξιόμαχο «κορμό»

Μια δύσκολη χρονιά, με πολλές εναλλαγές και «σκαμπανεβάσματα» έκλεισε θετικά για τον Πιερικό, με ανάδειξη νεαρών παικτών και σωτηρία, με τον πρόεδρο των «μελανόλευκων», Γιώργο Κοκαβίδη, να δίνει το στίγμα του στην «ΑRENA/FAIR PLAYPRESS».

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατερίνης, ανέφερε: «Ήταν μια απαιτητική χρονιά, με αντιξοότητες. Το κέρδος ήταν ότι πολλοί ντόπιοι νεαροί μετατράπηκαν σε παίκτες Γ΄ Εθνικής, με προοπτικές για ψηλότερα. Οργανώσαμε τις ακαδημίες από το μηδέν, με προπονητές και 60 παιδιά. Πρόσφατα κάναμε τουρνουά με 250 παιδιά και το τμήμα του ΠΑΟΚ. Επίσης, είχαμε τη δεύτερη ομάδα των Διόσκουρων στο τοπικό, λειτούργησε ως θυγατρική και ίσως μας τροφοδοτήσει με παίκτες.

Την Πέμπτη θα δοκιμάσουμε αρκετούς νεαρούς του νομού, ηλικίας 17-21 ετών. Ο Πιερικός έμεινε πιστός στο πλάνο και τις εξαγγελίες της συνέλευσης το περασμένο καλοκαίρι, για παιδιά του νομού, είναι η μόνη βιώσιμη και ασφαλής λύση. Να «πονούν» τη φανέλα, να έχουν κίνητρα και φιλοδοξίες. Η μόνη διέξοδος, για να έρθει «υγεία», να υπάρχει λογική και στήριξη στις υποδομές. Τελευταία φορά το 2004 συνέβη αυτό. Ο Πιερικός ξεκινά με δικό του αξιόμαχο «κορμό».

 Με 20 εισιτήρια όμως, δεν πας πουθενά. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει ηθικά και οικονομικά και να εμπιστευτεί τη σημερινή διοίκηση. Χρειάζεται γεμάτο γήπεδο. Θα πορευτούμε σε παρόμοιο μοτίβο, η διοίκηση εκλέχθηκε για δυο χρόνια. Όμως, δεν αρκεί η σωτηρία, ο πήχης σταδιακά πρέπει να ανέβει και να γίνουν κινήσεις για αλλαγή επιπέδου και κατηγορίας. Αυτό θα εξαρτηθεί από το βαθμό υποστήριξης από την τοπική κοινωνία. Είχαμε ταλέντο φέτος και ήδη πολλοί παίκτες μας απασχολούν άλλες ομάδες. Προτεραιότητά μας είναι η ανανέωση με τον Λεωνίδα Μπίλη, έμπειρος στην κατηγορία, Κατερινιώτης και γνώστης της τοπικής αγοράς».
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου