Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Καλλιθεακός: Ευχαριστήριο στον ιατρό Κωνσταντίνο Κουτρούπα!

Η χθεσινή νίκη του Καλλιθεακού με 1-0 επι του Ολύμπου Αγ. Σπυρίδωνα είχε και την άτυχη στιγμή της για τους πρωταθλητές της Γ΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας. Συγκεκριμένα σε μια φάση του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Καλλιθέας Όλιγκερ, τραυματίστηκε στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του διαγνώσθηκε κάταγμα στη μύτη.
Άμεσα οι άνθρωποι του Καλλιθεακού μετέφεραν τον ποδοσφαιριστή τους στο ιατρείο του γνωστού ωτορινολαρυγγολόγου  και παράγοντα της ΑΕ Καρίτσας Κωνσταντίνου Κουτρούπα, που άν και Κυριακή βράδυ, άνοιξε το ιατρείο του και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο ποδοσφαιριστή του Καλλιθεακού, κάνοντας ανάταξη στη μύτη του.
Έτσι η διοίκηση της ομάδας της Πιερίας θέλησε με ανακοίνωση της να ευχαριστήσει τον έγκριτο Καριτσιώτη επιστήμονα, που πρόσφερε αφιλοκερδώς μάλιστα τις υπηρεσίες του!

Η ανακοίνωση: 

"Το Δ.Σ. του Καλλιθεακού αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον άριστο επιστήμονα και άνθρωπο ιατρό-ωτορινολαρυγγολόγο κ. Κωνσταντίνο Κουτρούπα, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε αφιλοκερδώς στον ποδοσφαιριστή μας Oligker Qevani. 
Το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας έχει ανάγκη απο παράγοντες σαν τον κ. Κουτρούπα και η κοινωνία μας απο ανθρώπους σαν τον "γιατρό" της ΑΕ Καρίτσας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου