Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Π.Α.Ο Κ. Μηλιάς: Εμείς Κύριοι ουδέποτε ζητήσαμε να μας δοθεί παιχνίδι με την συγκατάθεση της αντίπαλης ομάδας

Π.Α.Ο.Κ. ΜΗΛΙΑΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Με λύπη διαβάσαμε το κείμενο από την ομάδα του Δίας Αγίου Δημητρίου..... πραγματικά εντύπωση μας κάνανε σαν ομάδα τα όσα  αναφέρονται χωρίς ίχνος σεβασμού στην ομάδα μας.....Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους...εμείς Κύριοι ουδέποτε ζητήσαμε να μας δοθεί παιχνίδι με την συγκατάθεση της αντίπαλης ομάδας....εμείς κύριοι σεβόμαστε τους πάντες και έχουμε κερδίσει τον σεβασμό όλων με την αξία μας.
Εμείς κύριοι ήρθαμε στο χωριό σας με την δεύτερη ομάδα και κυρίως τα μωρά της ομάδας (ηλικίας 15 ετών),γιατί πολύ απλά μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε....Ήρθαμε λοιπόν στο χωριό σας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα μας,να παίξουμε ένα φιλικό κατά κάποιο τρόπο χαρακτήρα παιχνίδι...γιατί απλά είμαστε γειτονικά χωριά και εκτιμάμε την προσπάθεια που κάνετε για την άνοδο στην κατηγορία.

Εσείς όχι απλά δεν το σεβαστήκατε αυτό,αλλά δεν σεβαστήκατε και τους 15χρονους παίχτες μας.....κρίμα γιατί έχετε και πρώην επαγγελματίες στην ομάδα σας....κρίμα γιατί έτσι δεν δινεις το καλό παράδειγμα....να πάρουμε και την άλλη όψη του νομίσματος..,,εάν ήταν ολόκληρη η ομάδα μας θα ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι...θυμάστε πολύ καλά τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι.....ρόδα είναι και γυρίζει...:
Κύριοι του Δίας Αγίου Δημητρίου.. η Μηλιά ήταν είναι και θα παραμένει  για πολλά χρόνια  ακόμη αναπόσπαστο κομμάτι του Πιερικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ..... όπως κάποιες άλλες ομάδες....σας ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία και σας ευχόμαστε καλη άνοδο.... Εις το επανιδείν κύριοι .....

Ο Πρόεδρος: Τζήκας Κωνσταντίνος  το συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. Μηλιάς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου