Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Άξιος Πρωταθλητής ο Καλλιθεακός πανηγυρίζει την άνοδο στη Β΄ΕΠΣ Πιερίας! Πολύ κοντά στην άνοδο ο Βατανιακός!

Και μαθηματικά κλείδωσε την άνοδο στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ο Καλλιθεακός, μετά τη σημερινή του νίκη επι του νεανικού διεκδικητή της ανόδου Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα με 1-0. Η ομάδα του Θάνου Γεωργιάδη έπιασε τους 58 βαθμούς και θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο την τελευταία αγωνιστική μιας και το πρόγραμμα φέρνει τον Καλλιθεακό αντιμέτωπο με την Σκοτίνα, η οποία δεν κατέβηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας.

Έτσι το "ντέρμπι" με τον Δία Αγ. Δημητρίου δεν έχει καμία σημασία για την ομάδα της Καλλιθέας που πανηγύρισε σήμερα την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία.

Πολύ κοντά στην άνοδο και ο Βατανιακός που την επόμενη αγωνιστική θα πάρει ...χαλαρά τους 3 βαθμούς της νίκης με αντίπαλο την Ανδρομάχη και τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην έδρα του με τον Μακεδονικό Ν. Εφέσου που σημειωτέον, δεν κατέβηκε την περασμένη Τετάρτη στην εμβόλιμη 23η αγωνιστική και κανείς δεν ξέρει άν την τελευταία αγωνιστική θα κατέβει.
Σε ισοβαθμία με τον Δία Αγ. Δημητρίου ο Βατανιακός είναι καλύτερος αφού κέρδισε 5-0 στο Βατάν και ήρθε ισόπαλος 2-2 στον Άγιο Δημήτριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου