Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια….Αλλάζει όψη η Λεπτοκαρυά

Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Δίου – Ολύμπου και οι παρεμβάσεις οδοποιίας. Πιο αναλυτικά, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της βόρειας εισόδου της Λεπτοκαρυάς, από τον παράπλευρο άξονα των σιδηροδρομικών γραμμών και παραδίδεται το τμήμα 400 μέτρων με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.

Όπως και στα τέλη του 2014, με την περίπτωση της διάνοιξης τμήματος οδού που παρέμενε κλειστό επι δεκαετία στη θέση του ρέματος του Αγ. Μηνά, ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή υλοποιεί παρεμβάσεις που στοχεύουν στην εύκολη και ασφαλή πρόσβαση των δημοτών, των τουριστών και των παραθεριστών στις παραλίες και της θάλασσές μας.

Απομένει η τοποθέτηση σήμανσης και πληροφοριακών πινακίδων προκειμένου η τουριστική φήμη της Λεπτοκαρυάς να συνοδεύεται από αντίστοιχου επιπέδου υποδομές. Το έργο αυτό, παραδίδεται στους δημότες μας άρτιο και ολοκληρωμένο δίνοντας τέλος στην χρόνια ταλαιπωρία και υπομονή που επέδειξαν.

Ακολουθεί η επίστρωση ασφαλτοτάπητα στην οδό Μακρυγιάννη και η τοποθέτηση κρασπέδων στην επέκταση του οικισμού.

Σημειώνεται ότι η καθαριότητα του Δήμου θα ανατεθεί σε ιδιωτικό φορέα με υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα, για το διάστημα των 4 θερινών μηνών. Επίσης, θα αντικατασταθούν τα φωτιστικά σώματα του παραλιακού μετώπου με καινούρια, τεχνολογίας LED, τύπου Κερκύρας.

Η δημοτική αρχή από την πλευρά της, θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις στο προσεχές διάστημα και στις υπόλοιπες δημοτικές και τοπικές κοινότητες, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της τουριστικής εικόνας του Δήμου.

Λιτόχωρο, 5 Απριλίου 2018
Το γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου