Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Πέσαν απο τις ...καρέκλες τους όταν άκουσαν τι ζητάει για να έρθει στην Ελλάδα ο Κυριάκος!

Αποκαλύψεις από τη στήλη «Rumors» για τα λεφτά που ζήτησε ο Παπαδόπουλος, τις παγκόσμιες πρωτοτυπίες στον Παναθηναϊκό, αλλά και τις ανακατατάξεις σε μεγάλη ομάδα.
* Πάλι καλά που βρέθηκε κι ένας άνθρωπος να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να προσγειώσει λίγο τον κόσμο στην πραγματικότητα. Για τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο ντε αναφέρομαι που (και καλά) τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ. Όταν στον Δικέφαλο πληροφορήθηκαν τις απαιτήσεις που αξιώνει η πλευρά του Έλληνα αμυντικού για τριετές κλειστό συμβόλαιο έπεσαν από τις καρέκλες τους!

* Τέτοια λεφτά δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ στην Ελλάδα, ούτε καν την περίοδο των παχέων αγελάδων. Μιλάμε για 2 εκατ. Ευρώ ετησίως! Επομένως μόνο δανεισμός και αν…

* Άργησε 5-6-7 χρόνια η διοίκηση αλλά κατάλαβε ότι με την επικοινωνιακή πολιτική που ασκεί έχει όλη την υπόλοιπη Ελλάδα απέναντι. Οπότε και λόγω των θεμάτων υγείας που έχουν προκύψει, μπορεί να έχουμε εσωτερικές ανακατατάξεις.

* Ο άλλοτε σπορκάστερ της ΕΡΤ να γίνει επικοινωνιολόγος και ο επικοινωνιολόγος να αναλάβει ρόλο επίσημου χούλιγκαν με άλλη ιδιότητα, κάπου ανάμεσα σε χορτάρι και αποδυτήρια...

* Αν τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς κερδίσει την μάχη για την διαδοχή του Όσκαρ Γκαρσία στον πάγκο του Ολυμπιακού, θα πάρει μπόνους (τουλάχιστον) και ένα παίκτη δική τους επιλογής. Το μυαλό όλων πήγε στον Ερνάνι που ξέρει και τα κατατόπια στο λιμάνι, όμως οι άνθρωποι του Φημίδη στο Γκιμαράες τον ενημέρωσαν ότι το απόλυτο πουλέν του στην Βιτόρια ήταν ο Πεδράο, ένας 25χρονος Βραζιλιάνος στόπερ στον οποίο είχε δώσει τα κλειδιά της άμυνας. Κρατήστε το όνομα…

* Ποιος θα το έλεγε ότι θα έφτανε η στιγμή που θα ορίζονταν διαιτητές ή παρατηρητές και θα τα έβαζαν με την τύχη τους αντί να λένε "ευχαριστώ"! Κι όμως, συμβαίνει. Βλέπετε έχουμε φτάσει στην 25η αγωνιστική στη Football League και δεν έχουν πληρωθεί ούτε ευρώ! Αποτέλεσμα; Αρκετοί να έχουν μπει «μέσα», ορισμένοι ως και 1500 ευρώ (έξοδα κίνησης κτλ.) και δεν... τρέχουν σε όλους τα λεφτά από τις τσέπες τους. Την ίδια στιγμή η ΚΕΔ/ΕΠΟ τους στέλνει μήνυμα ότι θα πληρωθούν... προσεχώς.

* Διοίκηση που επιθυμεί να διχάσει τα αποδυτήρια της ομάδας της και που αποφασίζει στρατηγικά να χωρίσει σε Έλληνες και ξένους το έμψυχο δυναμικό της μέσω της πληρωμής τους σε ξεχωριστές περιόδους, λες και πρόκειται για δυο διαφορετικά γκρουπ, δεν πρέπει να έχει υπάρξει ξανά στον σύγχρονο ποδοσφαιρικό πλανήτη. Είναι, αν μη τι άλλο, πρωτάκουστο και σε αναγκάζει να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να σταυροκοπιέσαι.

* Είναι μεγάλη η μαγκιά των Ελλήνων παικτών του Παναθηναϊκού που απαίτησαν, υπό την απειλή της αποχής, από τους διοικούντες να πληρώνονται άπαντες οι παίκτες την ίδια ώρα -Ελληνες και ξένοι, μικροί και μεγάλοι- ως ένα γκρουπ.

* Είναι τεράστια υπόθεση η αλληλεγγύη των (απλήρωτων) παικτών του Παναθηναϊκού και η δυναμική/αποφασιστική αντίστασή τους στη φαεινή ιδέα (με το «επιχείρημα» ότι για κάποιους ξένους όπως π.χ. ο Λουτσιάνο είναι περισσότερα τα χρήματα που αναλογούν στη δόση και άρα πιο δύσκολο να δοθούν) του διχασμού των αποδυτηρίων και ακόμα μεγαλύτερη η επιτυχία τους καθώς φαίνεται ότι το αποτρέπουν.

* Το οξύμωρο είναι πως πριν από μία δεκαπενταετία ο ίδιος σύλλογος, με διαφορετική ασφαλώς διοίκηση, είχε διαρρεύσει δίκην «λάσπης», ότι οι Ελληνες παίκτες είχαν κάνει κλίκα εναντίον των ξένων και είχαν περάσει εντέχνως προς τα έξω τον βαρύ κι ασήκωτο χαρακτηρισμό «Greek mafia».

* Οσο κωμικοτραγικό είναι το πρώτο, άλλο τόσο ήταν και το δεύτερο, ασχέτως εάν οι αιτίες, οι περίοδοι και η… οπτική των πραγμάτων ήταν εντελώς διαφορετικές.

* Ο καλός φιλος του Βαγγέλη, Σωκράτης Κομινάκης θα ήταν μια κάποια λύσις αν ζορίσουν κι άλλο τα πράγματα...

* Φάτε, πιείτε γιατί οι γιορτές τελειώνουν κι αρχίζουν τα πανηγύρια. Τετάρτη εκδικάζεται η έφεση και από αύριο η μάχη θα κορυφωθεί. Ωχ... Μόνο αυτό λέω, ωχ!
Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου