Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Γιώργο σε ευχαριστούμε!

H Διοίκηση της A.E. Kαρίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστεί από καρδιάς τον ποδοσφαιριστή Μπουτογιάννη Γιώργο για όσα προσέφερε στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.  Ο Γιώργος, μετά από μία πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση. Στην πραγματικότητα, είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πέρυσι, αλλά έμεινε μία ακόμη χρονιά για να στηρίξει την ομάδα του, που αγωνιζόταν στη Γ΄Εθνική.


Ο Γιώργος, που ήταν ένας από τους αρχηγούς της ομάδας μας την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Α.Ε Καρίτσας και αποτελεί μέλος της ποδοσφαιρικής της οικογένειας, καθώς πάντα αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας, δίνοντας κυριολεκτικά την ψυχή του.  Οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ως κεντρικός αμυντικός, είναι αναμφισβήτητες και τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές και μεστές εμφανίσεις, που τον έκαναν να ξεχωρίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η συμβολή του στην πραγματοποίηση του μεγάλου όνειρου της ομάδας μας, δηλαδή της κατάκτησης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Πιερίας, ήταν καθοριστική.

Αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, ξεχώρισε για το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.Υπόδειγμα αθλητή, παράδειγμα για τους νεότερους.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας του εύχεται υγεία και βίον ανθόσπαρτον ανέφελο και ευτυχισμένο, καθώς το Σάββατο θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Σαρπότα. 
                                                              Με εκτίμηση
                                               Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
                                                              της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου