Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Απίστευτες καταγγελίες για το ΟΦΗ-Αιγινιακός! Κίνδυνος για την ομάδα της Πιερίας

Βόμβα: Προς υποβιβασμό ΟΦΗ και Αιγινιακός!
Μετά και τις αποκαλύψεις στην «Δίκη του ΣΚΑΙ» όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα οι δυο ομάδες θα αποφύγουν το μοιραίο. Χειραγώγηση στο ματς ΟΦΗ –Αιγινιακού δείχνουν όλα τα στοιχεία που έχουν περιέλθει στην Εισαγγελία και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ σύμφωνα με όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαίδη στον ΣΚΑΙ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να αξιολογηθούν σωστά αυτές οι αποδείξεις και σε συνδυασμό με τις καταγγελίες Καλαιτζίδη να οριστικοποιηθούν οι αυστηρές ποινές για τις παραπάνω ομάδες που για στοιχηματικούς λόγους διέσυραν το ποδόσφαιρο!

 Θυμίζουν πρώτον ότι το τιμολόγιο του ξενοδοχείου στο οποίο παρέμεινε η αποστολή του Αιγινιακού στην Κρήτη, πληρώθηκε από ξένη εταιρία, η οποία όμως είχε ως νομικό εκπρόσωπο τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο.

 Επίσης τα εισιτήρια από Πειραιά για Ηράκλειο της ακτοπλοϊκής γραμμής που χρησιμοποίησε η αποστολή του Αιγινιακού για να μεταβεί στην Κρήτη και να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ, πληρώθηκαν από τον Γιώργο Πηρουνάκη, μέλος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ και κουμπάρος του Φώτη Τσάλου.
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου