Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Γιώργος Λυκούργος: Κυριάκο σε ευχαριστούμε!

Επέστρεψε απο τη Γερμανία η οικογένεια του Γιώργου Λυκούργου και συγκεκριμένα απο την περιοχή του Αμβούργου, όπου και φιλοξενήθηκε απο τον διεθνή ποδοσφαιριστή μας Κυριάκο Παπαδόπουλο. Το ταξίδι και η διαμονή εκεί ήταν προσφορά του Σβορωνιώτη κεντρικού αμυντικού στην ομάδα του ΓΑΣ απο την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και δόθηκε σαν δώρο στον τυχερό της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε ο σύλλογος του Σβορώνου.

Επιστρέφοντας λοιπόν ο Γιώργος Λυκούργος με την οικογένεια του, θέλησε να ευχαριστήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο για την άριστη φιλοξενία:

"Επιστρέφοντας απο τη Γερμανία, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Παπαδόπουλο για την όμορφη υποδοχή και τη φανταστική φιλοξενία στο Αμβούργο.
Πραγματικά ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, περάσαμε υπέροχα και αυτό οφείλεται στον διεθνή μας ποδοσφαιριστή που έκανε τα πάντα ώστε να μη μας λείψει τίποτε.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου απο της οποίας την κλήρωση κερδίσαμε το πανέμορφο ταξίδι μας!"
Οικογένεια Γεωργίου Λυκούργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου