Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Με απουσίες αλλά και πίστη ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου για την πρόκριση!

Αναχωρεί το πρωί για τον νομό Κιλκίς και συγκεκριμένα για την Πλαγιά (βόρεια απο την πρωτεύουσα Κιλκίς), όπου και θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο ομάδα της τοπικής ΕΠΣ, Αναγέννηση Πλαγιάς. Να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς στέφθηκε τροπαιούχος, όταν νίκησε τον Αστέρα Μεγ. Βρύσης με 1-0, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με λίγες φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα της Πλαγιάς κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς,  για πρώτη φορά στην 48χρονη ιστορία της. Επίσης να πούμε πως αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 β., πίσω απο τον Αλέξανδρο Κιλκίς (56 β.) και την ιστορική ΑΕ Πολυκάστρου (52 β.).

Ο Εθνικός θα ταξιδέψει με απουσίες αφού τραυματίας είναι ο Μπέης, απουσιάζει ο τερματοφύλακας Καλαϊτζίδης που δεν αγωνίστηκε ούτε στον τελικό, έφυγε στην Αγγλία το Πέρι Σκούρτι και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ο Καρυώτης.

Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα της Πιερίας, που αναχωρεί με διάθεση για το καλύτερο, με στόχο να απολαύσει το όμορφο ταξίδι της στον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος και γιατί όχι, να το συνεχίσει και μετά το αυριανό παιχνίδι!

Το Pieriasport θα είναι εκεί, θα καταγράψει το χρονικό της αναμέτρησης απο την αρχή μέχρι το τέλος της και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη του αγώνα!

Αναγέννηση Πλαγιάς-Εθνικός Κεραμιδίου
ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΧΡΥΣΑΪΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου