Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Χρήστος Καρτσαμπάς: Οι άνθρωποι της Νίκης είναι απίστευτοι. Μας παρέχουν τα πάντα!

“Ένα ματς ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό είναι πάντα μεγάλο”
Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαγνησίας, φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Καρτσαμπάς, όπου σχολίασε το ματς Κυπέλλου με τον ΑΟ Σελλάνων, ενώ έκανε έναν μίνι απολογισμό για τη αγωνιστική χρονιά της Νίκης.
Στο ραδιόφωνο του “Βόλος 98.6 FM” φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Καρτσαμπάς, όπου σχολίασε το ματς Κυπέλλου με τον ΑΟ Σελλάνων, έκανε έναν μίνι απολογισμό για τη αγωνιστική χρονιά της Νίκης και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.
Ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης Βόλου κάλεσε, επίσης, τον κόσμο να δώσει παρών στο φιλικό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου γιατί τέτοια παιχνίδια πάντα είναι μεγάλα ακόμα και όταν δεν είναι επίσημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Καρτσαμπά:

Για τα γκολ που σημειώνει αν και αμυντικός: «Σημείωσα δύο γκολ στο Κύπελλο κι ένα στο πρωτάθλημα. Προωθούμαι στις στημένες φάσεις, χρειάζεται και λίγο τύχη κι έτσι ήρθαν τα τέρματα που πέτυχα»

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Α.Ο. Σελλάνων: «Οι αντίπαλοί μας έδειξαν ότι θέλουν περισσότερο το παιχνίδι στα πρώτα 15-20 λεπτά. Είχαν περισσότερο πάθος, περισσότερη θέληση, πήραν τις μονομαχίες, έβαλε κι ένα φοβερό γκολ ο Κοντός, ένα απίστευτο τέρμα. Στη συνέχεια ευτυχίσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια με τέρμα που σημείωσα με κεφαλιά από κόρνερ. Στην προηγούμενη φάση έφτασα πάλι κοντά στο γκολ  όμως ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ, από το οποίο ήρθε και η ισοφάριση.
Δεύτερη φορά δε συγχώρησα (σ.σ. αστειευόμενος). Η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα, αλλά πέρασε τη γραμμή. Ο παίκτης των Σελλάνων την έδιωξε με το χέρι, αλλά δε δόθηκε πέναλτι, γιατί είχε περάσει ολόκληρη η μπάλα τη γραμμή. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ρυθμό, αλλά ήταν λίγο τραβηγμένη η κόκκινη που δέχτηκε ο Κοντοές. Οι αντίπαλοί μας με παίκτη παραπάνω αναθάρρησαν, μας πίεσαν, αλλά εμείς αντέξαμε, το πιστέψαμε και στο τέλος πήραμε την πρόκριση με γκολ από έναν άλλο στόπερ (σ.σ. Κραγιόπουλος), που είναι κι αυτός από την ίδια πόλη με μένα».

Για τον απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς και τις συνθήκες που βρήκε στην ομάδα: «Σε θέματα οργάνωσης η διοίκηση της Νίκης όλα είναι τέλεια. Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Μας παρέχουν τα πάντα. Στο μόνο που είμαι στεναχωρημένος είναι πως μείναμε αρκετά πίσω από την πρώτη θέση και χάσαμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας».

Για τις αιτίες που έμεινε η Νίκη πίσω από την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα: «Νομίζω πως δεν είχαμε τόσο καλό κλίμα στην αρχή. Σίγουρα φταίμε πιο πολύ οι παίκτες. Δεν ήμασταν τόσο δεμένοι και αγαπημένοι. Ίσως υπήρχαν κάποια “αγκάθια” στην ομάδα που μετά έφυγαν. Γι’ αυτό έχουμε κάνει τρομερό δεύτερο γύρο, έχοντας δεχτεί μόνο τρία γκολ και έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς με μία μόνο ήττα από τον Αλμυρό».

Για τη διαφορά απόδοση της Νίκης στα ντέρμπι: «Είναι η νοοτροπία του Έλληνα, όταν παίζει με κόσμο και το ματς έχει προβολή και πίεση, θέλει να δείξει ότι μπορεί και να κερδίσει ενώ όταν παίζει με υποδεέστερες ομάδες, είναι πιο χαλαρός, λιγότερο συγκεντρωμένος και το ένα φέρνει το άλλο και έρχονται και τα άσχημα αποτελέσματα. Δεν ήμασταν δηλαδή  100% επαγγελματίες».

Για το ότι το πρωτάθλημα τελειώνει πολύ νωρίς και πως αυτό επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές: «Είναι τεράστιο λάθος αυτό και κάνει τεράστια ζημιά σε μας τους ποδοσφαιριστές. Αν μείνει ένας παίκτης από τώρα και για δυόμισι-τρεις μήνες ανενεργός ως την προετοιμασία, τότε την επόμενη χρονιά αλλά και στην προετοιμασία θα είναι “σκουπίδι» και θα είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει. Θα έχει μείνει πολύ πίσω.
Αυτό το διάστημα όσοι δεν είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρουν κάποια άλλη απασχόληση, οπότε όλο αυτό θα τους πάει πολύ πίσω. Όταν ήρθα στη Νίκη, δεν το είχα σκεφτεί ότι θα τελειώναμε τόσο νωρίς. Εμείς είμαστε και τυχεροί, γιατί έχουμε και το Κύπελλο και έχουμε αγώνα στις 9 Μαΐου. Έχουμε βεβαίως να περιμένουμε και το δικαστήριο, που εκεί υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό».

Για το αν έχει συζητήσει με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά: «Είναι νωρίς ακόμη και δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Εγώ πάντως θα ήθελα να συνεχίσω»

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Β.: «Ένα ματς ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό είναι πάντα μεγάλο, παρόλο που είναι φιλικό. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να έρθει ο κόσμος να τα απολαύσει».
Πηγή: goalpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου