Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ο Εθνικός Κατερίνης τίμησε την κυπελλούχο ερασιτεχνών Ελλάδος ομάδα του!

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση αυτή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29/4, με τον Εθνικό Κατερίνης να τιμά την ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος του 1996, στον τελικό του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη. Η τότε ομάδα, αγωνίστηκε με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της σημερινής, σε ένα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Σταθμού και έληξε 3-3 ανάμεσα στις δυο ομάδες. Στη συνέχεια όλοι μαζί, μεταφέρθηκαν στη γνωστή ταβέρνα της περιοχής μας "ΚΑΜΙΝΙ" όπου "παλιοί και νέοι" πραγματικά πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές, που όλοι τους θα έχουν να θυμούνται για πολλά χρόνια.
Η διοίκηση του Εθνικού Κατερίνης εκτός απο την όλη εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην θρυλική ομάδα του 1996, τίμησε με πλακέτα τον ειδικό σύμβουλο της ΕΠΣ Πιερίας Γιάννη Συμεωνίδη για την προσφορά του στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τον γνωστό αθλητικογράφο Σπύρο Σκούφα για την κάλυψη των αγώνων της ομάδας επι σειρά ετών και τον αρχηγό της σημερινής ομάδας του Εθνικού Γιάννη Θεοδοσιάδη, για το ήθος και την αγωνιστική του αξία φορώντας την φανέλα της ομάδας του Σταθμού.

Ξεχωριστή στιγμή εκείνη του ακούσματος του ύμνου του Εθνικού Κατερίνης, μιας πολύ όμορφης εκτέλεσης του καλλιτέχνη Τερζή απο το Αιγίνιο Πιερίας!


Άξιο αναφοράς το γεγονός πως στον πάγκο του Εθνικού το 1996 καθόταν ο Γιάννης Κωνσταντινίδης που κοουτσάρει σήμερα την ομάδα του Σταθμού, ενώ γυμναστής και βοηθός του ήταν ο Βασίλης Σιδηρόπουλος που στο φιλικό παιχνίδι, κάθησε στον πάγκο της κυπελλούχου ερασιτεχνών Ελλάδος 1996!

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι κοντά στις δυο ομάδες, εκτός του Άκη Τσαουσίδη και του σημερινού προέδρου Λεωνίδα Μαυρίδη, βρέθηκε ο τότε πρόεδρος του Εθνικού Παναγιώτης Δήμου, καθώς και παράγοντες της τότε αλλά και της σημερινής διοίκησης, ο προπονητής του Εθνικού στο παρελθόν Γιώργος Καμπερίδης, ο Σάκης Κωτσιόπουλος, οι πρώην διαιτητής Γιάννης Νταμπώσης, Χρήστος Ξανθόπουλος και Χρήστος Αθανασόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Διαγόρα Σεβαστής Γαβριήλ Κωνσταντινίδης και φίλοι των δυο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου