Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Δίας Αγ. Δημητρίου-ΠΑΟ Κ. Μηλιάς 7-1 Είχε κέφια ο Μανίκας!

ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ - ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ 7-1.
Με σπασμένα φρένα ο εξωπραγματικός Μανικας οδηγεί  τον ΔΊΑ Αγ. Δημητρίου στην Β Κατηγορία αφού κράτησε για ακόμη μια αγωνιστική την αήττητη έδρα του και  φιλοδώρησε με 7 γκολ τον ΠΑΟ Κ. Μηλιάς για την 23η αγωνιστική της Γ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Με ανεβασμένη τη διάθεση και με τρομερή μέρα για τον Μανικα οι γηπεδουχοι πήραν μια άνετη νίκη που τους βάζει σε τροχιά απευθείας ανόδου στη 2η θέση της βαθμολογίας. Παίζοντας κατά διαστήματα πόλη καλό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πολλές φάσεις έφτασαν στο ευρύ 7-1.
Η εξέλιξη του παιχνιδιού φάνηκε εξ αρχής με το σκορ στο 5' να είναι κολλάς 1-0 καθώς ο Μανικας στο 3' άνοιξε το σκορ. 2 λέπρα αργότερα ήρθε κ γ πρώτη καλή φάση για την ομάδα της Μηλιάς να έχει δοκάρι σε φάση μέσα στην περιοχή του ΔΊΑ.
Η ομάδα του ΔΊΑ διμηουργουντας αρκετές φάσεις έφτασε στο 2-0 στο 14' με τον Κατσαβακη να σκοράρει με προβολή μέσα από την περιοχή του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιντζηρα. Στο 31' ο Μανικας με  πολύ όμορφη ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφυλακα και έγραψε το 3-0. Δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Παπανικολάου Δανιήλ, λίγο αφού πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Κατσαβακη, με κοντινή προβολή έκανε το 4-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Η επανάληψη βρήκε τους γηπεδούχους να μπαίνουν εξίσου ορεξάτοι αλλά με πολύ ποιο χαλαρούς ρυθμούς, δίνοντας χώρους για ορισμένες αντεπιθέσεις στην ομάδα των φιλοξενουμένων, μέσα από μια τέτοια αντεπίθεση έγινε το 4-1 με όμορφη ενέργεια από τον Τζηκα. Αυτό έδωσε και πάλι ώθηση στους γηπεδούχους και στο 75' με το 3ο του τέρμα ο Μανικας έκανε το 5-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην εξέλιξη του αγώνα.

Η οποία συνεχίστηκε με τον επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων και 2 ακόμη γκολ στα τελευταία λεπτά, στο 86 έπειτα από κόρνερ του Μανικα ο Παπανικολάου Νικ. έβαλε το όνομα του στην λίστα των σκόρερ για πρώτη φορά στην ομάδα και στην εκπνοή ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με 3 ασίστ και 4 γκολ έγραψε μέσω θερμών πανηγυρισμών το τελικό 7-1.

Φυσικά το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν η ομάδα Του ΔΊΑ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ΔΕΝ  ΕΔΕΙΧΝΕ "ΑΔΥΝΑΜΊΑ" ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΎΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΎΝΑΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΎΣ ΑΓΏΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ.

Πλέον για τους γηπεδούχους το θέμα απ ευθείας άνοδος είναι αποκλειστικά στα χέρια τους κρατώντας το αήττητο σερί στις τελευταίες 3 στροφές του πρωταθλήματος να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Β Κατηγορία.

Διαιτητές. Βρεσκας. Τσάραι. Κορινιωτη.
ΔΙΑΣ (Τριαντάφυλλου/ Μανικας) Παπανικολάου Στ. Κάτσιγιαννης Δ. Καιμακαμης. Μανικας Αν. Κυπαρίσσης, Κάτσιγιαννης Κ. Μπουρονικος Λ. Τσαουσης. Ζερβας Αν. Κατσαβακης. Μανικας. / Καρακουσης. Ζερβας Δ. Γατσιος. Παπανικολάου Δανιήλ.(32') Παπανικολάου Νικ(58') Κυπαρίσσης Γ(46) Κυπαρίσσης Δ(55)

ΠΑΟ Μηλιάς.(Πιπιλης Κ). Τσιντζηρας. Λαμογιαννης. Γκολιας. Τσιριμπασης. Βακαρος. Χήρας. Ιντρισι. Λαμογιαννης Ν. Σαμαράς. Τζηκας. Παπαγιαννης. Βακαρος Γ. Γκουνας
Απο Δία Αγ. Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου