Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

4ο ΓΕΛ Κατερίνης-ΓΕΛ Αρναίας 2-0 Δίκαιη πρόκριση!

Καλύτερη η ομάδα της Πιερίας, κατάφερε να κερδίσει 2-0 την αντίστοιχη σχολική ομάδα του ΓΕΛ της Αρναίας και περάσει στην επόμενη φάση των αγώνων λυκείων της χώρας μας.  Τα παιδιά του 4ου ΓΕΛ ελάχιστες φορές κινδύνεψαν από την ομάδα της Χαλκιδικής, ενώ δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, δίνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.

Ανιχνευτικά ξεκίνησε το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να κινούνται στον χώρο του κέντρου ψάχνωμτας χώρους ανάπτυξης.
Η ομάδα της Πιερίας πίεζε λίγο πιο ψηλά και κατάφερε να πατήσει μέσα στην περιοχή και να δημιουργήσει την πρώτη της καλή φάση στο 18΄όταν σε καλή εκτέλεση κόρνερ του Ναρίνογλου, έδιωξαν δύσκολα οι παίκτες της ομάδας της Χαλκιδικής.
Στο 17΄ο Ναρίνογλου θα κάνει μια φοβερή επέλαση από αριστερά και θα περάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Ρούντο. Που δεν θα καταφέρει να νικήσει τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Λυκείου της Χαλκιδικής καλά στημένοι στα μετόπισθεν, προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα της Κατερίνης.
Στο 33΄ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Γκατζούνη μέσα στην περιοχή του Ευθυμιάδη, το οποίο θα μετατρέψει σε γκολ με εύστοχη εκτέλεση ο Ρούντος.
Με αυτό το σκορ μπήκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για ημίχρονο.
Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης το ΓΕΛ της Αρναίας θα χάσει καλή ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά ο Τσίου δε θα καταφέρει να πλασάρει τον Ράντο που θα πέσει στα πόδια του και θα απομακρύνει.
Στο 39΄ωραία σέντρα του Ναρίνογλου από δεξιά με τον Ρούντο να παίρνει την κεφαλιά και να απομακρύνει ο Ευθυμιάδης σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
 Στο 44΄και πάλι ο κορυφαίος του ΓΕΛ Κατερίνης Ναρίνογλου θα μπεί από δεξιά και θα περάσει όποιον βρεί μπροστά του, θα σπάσει στο σημείο του πέναλτι την μπάλα για να χαθεί μεγάλη ευκαιρία από τους συμπαίκτες του για το 2-0.
Στο 53΄το σουτ του Λιώπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα μπλοκάρει εύκολα ο Ράντος.
Στο 63΄ ωραία σέντρα του Ναρίνογλου από δεξιά και ο επίσης εκ των κορυφαίων Ρούντος, θα διπλασιάσει με κεφαλιά τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του πετυχαίνοντας το 2-0.

Διαιτητής ο Γ. Ασλανίδης με πρώτο βοηθό τον Κουτσικανίδη και δεύτερο τον Ντούσκο της ΕΠΣ  Χαλκιδικής

4ο ΓΕΛ Κατερίνης: Ράντος, Γαλανόπουλος, Δεληγιάννης, Λάμο, Ναρίνογλου, Νίκου, Ρούντος, Τραχίδης, Γκατζούνης, Μαυρίδης, Κουλλόλλι
Στην αποστολή και οι: Μπερχαμι, Φερι, Αποστολόπουλος, Ζαχούλης, Τσάτσος, Παπατολίκας, Γιαννούλης.

ΓΕΛ Αρναίας: Ευθυμιάδης, Κοντογιάννης, Παπαγεοργίου,  Παπανικολάου, Πετάλλι, Ευθυμούδης, Λιώπας, Μπηντος, Γκαγκάνης, Τσιόγκας, Τσίου
Στην αποστολή και οι: Καραντώνας, Μαλτέζος, Στεργιανός, Πλευρίτης, Ντεβετζης, Κουτσογιώργης, Πασχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου