Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ταύρος Ελάφου – Ατρόμητος Κατερίνης 1 – 3 Βήμα παραμονής!

Με το διπλό που τον φέρνει μια ανάσα από την παραμονή του στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας απέδρασε από την Έλαφο ο Ατρόμητος Κατερίνης καθώς επικράτησε με σκορ 1-3 του Ταύρου, τρείς στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους και οι δύο ομάδες, πάλεψαν για τη νίκη σε μια αναμέτρηση που είχε καλό ρυθμό, δημιουργία φάσεων και τέσσερα τέρματα.

Δίκαιη η νίκη του Ατρόμητου που έφτασε τους 36 βαθμούς και αισθάνεται πλέον ασφαλής, στους 39β. παρέμεινε ο Ταύρος όπου ο στόχος για τη σεζόν έχει επιτευχθεί και μάλιστα άνετα.

Το 0-1 έγινε στο 23΄ με διαγώνιο σουτ του Λάμο εντός περιοχής.

Στο 52΄ το δυνατό σουτ του Λάμο μέσα από την περιοχή βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Σωτήρη Γεωργαντά ο οποίος κάθησε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια του Ταύρου στη νέα του θέση και τα πήγε πολύ καλά αφήνοντας άφωνο τον προπονητή του και τους διοικούντες της ομάδας με την εξαιρετική του απόδοση.

Στο 59΄ μετά την πάσα του Σουρλόπουλου, ο Χαραλαμπίδης με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια 1-1.

Στο 63΄ ο Λάϊος με πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο 1-2, έπειτα από τη σέντρα του Μπλιώνα από θέση δεξιά.

Στο 74΄ ο Σουρλόπουλος βρισκόμενος σε θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουδουνά ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 79΄ σέντρα του Καραγκούνη, σουτ στην κίνηση του Καρασαββίδη από θέση βολής, η μπάλα στα δίχτυα 1-3.

Στο 85΄ προσωπική ενέργεια και πλασέ του Καραγκιοζίδη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουδουνάς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πέτσι, με βοηθούς τους κ.κ.  Ατματζίδη και Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ (Χρήστος Βελώνης): Γεωργαντάς, Πασχόπουλος, Λιανός, Χ. Μποστανίτης, Παπαγιαννόπουλος, Γ. Μποστανίτης, Κοσμίδης (46΄ Μέϊα), Παπαδόπουλος, Σουρλόπουλος, Καραγκιοζίδης, Χαραλαμπίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Χάρης Ιωαννίδης): Κουδουνάς, Μαντζαρίδης, Τάκος, Μπλιώνας, Τσιρακίδης (46΄ Χουσερίδης), Τσιβελεκίδης (56΄ Καραγκούνης), Λάμο (83΄ Τριανταφύλλου), Αλμπέρης, Καρασαββίδης, Λάϊος, Γεωργακόπουλος.
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου