Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων: ΕΠΣ Αθήνας – ΕΠΣ Δράμας 1-2

Με τις ομάδες Παίδων της ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΣ Δράμας συνεχίστηκε το πρόγραμμα των ημιτελικών στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων στην Πιερία. Στον τελικό της Πέμπτης προκρίθηκε η ΕΠΣ της Δράμας, η οποία νίκησε με 2-1 την αντίστοιχη της Αθήνας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού στο πρώτο πεντάλπτο της αναμέτρησης, ήδη η κάθε ομάδα είχε πετύχει και ένα γκολ.

Μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα η ΕΠΣ της Αθήνας άνοιξε το σκορ με σουτ που επιχείρησε ο Βολάκης, εφνιδίασε τον Μπεζυρτζή και έγραψε το 1-0.
Η Δράμα αντέδρασε και κατάφερε νωρίς να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με γκολ που πέτυχε ο Ιορδανίδης στο 3ο λεπτό.

Στο 29΄το καλό σουτ που επιχείρησε ο Γαλόπουλος, κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Δρανδάκη και στο 31΄ ο τερματοφύλακας της Αθηναϊκής ομάδας, μπλόκαρε δυνατό συρτό σουτ του Ιορδανίδη.

Η ομάδα της Δράμας ήταν πιο επιθετική στο πρώτο μέρος, με τους επιθετικούς της να βλέπουν την εστία του Δρανδάκη πιο εύκολα απο ότι οι τυπικά γηπεδούχοι αυτήν του Μπεζυρτζή.
Στο 40΄η ΕΠΣ της Αθήνας θα έρθει κοντά στο 2-1 με τον Κατσίκη που θα σουτάρει μέσα απο την περιοχή του Μπεζυρτζή. Ο τερματοφύλακας της Δράμας όμως θα διώξει σώζοντας την εστία του.

Έτσι παρέμεινε στο 1ο μέρος το 1-1 ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι οποίες άφησαν ...ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο 50΄το σουτ του Σπυριδόπουλου θα περάσει ελάχιστα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δρανδάκη.

Στο 70΄ο Ιορδανίδης θα σημαδέψει με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Δρανδάκη και 3 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση φάουλ έξω απο την περιοχή θα πετύχει το 2-1 για την ομάδα της Δράμας.

Διαιτητής ο Γιουματζίδης με βοηθούς τους Ταγκαλίδη και Αρέστη.

ΕΠΣ Αθηνών (Δημητρίου): Δρανδάκης, Καπαματζιάν (75΄Τσαντιλας), Παναγιώτου, Χρονακόπουλος, Καρδάμης, Τσιάβος (65΄Ξένος), Βολάκης (65΄Αβραμίδης), Κατηφόρης, Ζαρκάλης, Κουτσογούλας, Κατσίκης (75΄Πατσατσόγλου).

ΕΠΣ Δράμας (Γρηγοριάδης): Μπεζυρτζής, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Φλέγγας(55΄ Κόγκας) Ουρσούζης, Μανωλεσάκης, Καραγιαννίδης, Σπυριδόπουλος, Αλμανίδης, Ιορδανίδης, Μπαμπουρας (80΄Γιωρδαμλής), Γαλόπουλος

1 σχόλιο: