Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Ε.Ο. Παίδων-Τελικός: ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Δράμας 1-1 (3-1 πέν.)

Το σήκωσαν τα παιδιά απο την Ξάνθη!
Με πολύ καλό ρυθμό απο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δυο ενώσεων, ο μεγάλος τελικός Παίδων στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας στη Ν. Έφεσο. Τόσο η ομάδα της Ξάνθης, όσο και της Δράμας, μπήκαν με διάθεση και πάθος για τη νίκη.
Μάλιστα η Δραμινή ομάδα, είχε και δυο καλές φάσεις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Στο 20΄καλή εκτέλεση φάουλ του Μπάμπουρα θα περάσει λίγο άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Χατζή. Στο 23΄ο Ιοσηφίδης θα μπεί ωραία απο δεξιά και θα σπάσει την μπάλα χωρίς όμως να καταφέρει να βρεί συμπαίκτη του.
Στο 27΄ο Μπάμπουρας θα πλασάρει απο κοντά τον Χατζή, με τον τερματοφύλακα της Δραμινής ομάδας να κρατάει το μηδέν για την εστία του.
 Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η Ξάνθη θα προηγηθεί, όταν σε καλοχτυπημένη εκτέλεση κόρνερ του Πιστικού η μπάλα θα περάσει απο τους αμυντικούς στο πρώτο δοκάρι και θα γίνει το 1-0 για την ομάδα της Θράκης.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με καλό ρυθμό για τις δυο ομάδες και την Δράμα να προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 68΄θα χαθεί καλή ευκαιρία για την ομάδα της Δράμας φέρει το μάτς στα ίσια αλλά αρχικά ο Ιορδανίδης δε θα βρεί την μπάλα όπως ήθελε και στη συνέχεια ο Μπάμπουρας, δε θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν.
Στο 71΄καλό σουτ του Αναστασιάδη θα περάσει λίγο άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπεζυρτζή.

Στο 79΄θα έρθει η ισοφάριση για την ομάδα της Δράμας, με σουτ που θα κάνει μέσα απο την μεγάλη περιοχή ο Γιαγκουλας και δε θα καταφέρει να απομακρύνει ο Χατζής. Έτσι το παιχνίδι θα οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Νικήτρια με 3-1 στα πέναλτι η ομάδα της Ξάνθης.

Διαιτητής ο Αγγελάκης με βοηθούς τους Ντασιόπουλο και Χατζηβασιλείου
4ος ο Μέγας

ΕΠΣ Ξάνθης (Κουτρουλός): Χατζής, Μαρκασιάν, Κούτρας, Τυριάκης, Χαϊτίδης, Αναστασιάδης, Μετεντζίδης, Πατηράς, Ιοσηφίδης, Γιουρούκ, Πιστικός

ΕΠΣ Δράμας (Γρηγοριάδης): Μπεζυρτζής, Φλέγγας, Γιορδάμμλης, Ουρσούζης, Μανωλεσάκης, Καραγιαννίδης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Αλμανίδης, Ιορδανίδης, Μπάμπουρας, Γαλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου