Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Γιόρτασε την κατάκτηση του κυπέλλου στο "KARTELL"!! (φωτο)

Η χρονιά που κλείνει, για την ΑΕ Καρίτσας αποτέλεσε πραγματικά ένα όμορφο ταξίδι για διοίκηση, παίκτες, προπονητές και κόσμο της ομάδας. Κι αυτό γιατί υπήρχε ξεκάθαρο σκεπτικό και στόχοι πάνω στους οποίους κινήθηκε το πλάνο του συλλόγου της Πιερίας. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να παραμείνει στη Γ΄εθνική, έκανε όμως την μεγάλη της προσπάθεια με σεβασμό στους φιλάθλους της και αξιοπρέπεια σε κάθε της κίνηση εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και στο κλείσιμο της χρονιάς, κατάφερε να πραγματοποιήσει έναν διακαή της πόθο και να στεφθεί κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας!

"Θέλαμε να παίξουμε Γ΄Εθνική και να πάρουμε το κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας. Καταφέραμε φέτος να πραγματοποιήσουμε και τους δυο μας στόχους!" είχε δηλώσει στο Pieriasport πρίν λίγες ημέρες ο Άκης Βογιατζής.

Χθες το βράδυ λοιπόν η ομάδα των Μιχάλη Ζιώγα και Μιχάλη Μπίζιου, επιστρέφοντας απο το παιχνίδι της Ν. Ευκαρπίας, παρά την ήττα απο τον Μακεδονικό το πλάνο για μια ακόμη φορά τηρήθηκε. Η ομάδα γιόρτασε την κατάκτηση του κυπέλλου, λειτουργώντας για μια ακόμη φορά σωστά ποδοσφαιρικά και γιορτάζοντας την υλοποίηση ενός μεγάλου για τον σύλλογο στόχου!

Το "KARTELL" φιλοξένησε την όμορφη βραδιά, με το κύπελλο να τοποθετείται στο τραπέζι των φετινών πρωταγωνιστών στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής και στις καρδιές των φιλάθλων της Καρίτσας.
Και της Πιερίας γενικότερα αφού η Καριτσιώτικη ομάδα, κέρδισε τον σεβασμό και τον θαυμασμό των φιλάθλων της περιοχής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου