Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Νίκος Θεοδοσιάδης: Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά κρατάμε χαμηλά το κεφάλι

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης έχει καταφέρει να αφήσει τη σφραγίδα του στον Απόλλωνα Λάρισας. Ο ικανότατος τεχνικός έχει αναμορφώσει τους νεοφώτιστους, οι οποίοι βρίσκονται πολύ ψηλά στη βαθμολογία και παρουσιάζονται καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Ωστόσο, επιμένει να «κρατάει χαμηλά την μπάλα» και να μοιράζει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.
Ο ίδιος μίλησε στη Mikriliga για τη χθεσινή νίκη έναντι της Σπάρτης, την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας από τότε που βρέθηκε στα ηνία της, αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όσα είπε στον Γιώργο Γεωργίου:

Για τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδας του:

«Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πήραμε μία δίκαιη νίκη και συνεχίζουμε. Τα παιδιά εμφάνισαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο και δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους μας. Δε σταμάτησαν να μάχονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

Η ομάδα «πετάει» από τότε που την ανέλαβε. Που οφείλεται η αγωνιστική βελτίωση;

«Το σημαντικό είναι πως πάνω απ’ όλα έχουμε χημεία μεταξύ μας. Παράλληλα, αποδίδει εξαιρετικά το τρίπτυχο διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Είμαστε ενωμένοι και αγωνιζόμαστε για το καλό της ομάδας. Έτσι, πορευόμαστε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Ο στόχος της ομάδας από εδώ και πέρα;

«Στόχος μας είναι οι νίκες. Σίγουρα η πορεία μας μέχρι τώρα είναι πολύ καλή, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εφησυχάζουμε κιόλας. Δε φτάσαμε τυχαία μέχρι εδώ. Δουλεύουμε πολύ. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά κρατάμε χαμηλά το κεφάλι. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγωνιστικότητα».

Η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών και η σημασία της για την ομάδα:

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Δε φοβάμαι να ρισκάρω. Τα παιδιά είναι πολύ ταλαντούχα κι έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να μην τους ανταμείψω. Δουλεύουν πάρα πολύ μέσα στις προπονήσεις και αυτό βοηθά τόσο τους ίδιους όσο και την ομάδα. Είναι πάντα ευχάριστο για έναν προπονητή να έχει τόσο εργατικούς παίχτες».

Πώς βλέπει το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό;

«Είναι χωρίς αμφιβολία μία πολύ σημαντική αναμέτρηση. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια σε αυτήν την κατηγορία. Ο αντίπαλος παίζει για τη σωτηρία του κι αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο. Εμείς, ωστόσο, θα το δούμε, όπως και όλα τα παιχνίδια. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Με την ανάλογη σταθερότητα στην απόδοσή μας, χωρίς λάθη, θα πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε».

Το σχόλιό του για το φετινό πρωτάθλημα:

«Βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Υπάρχει ένα πολύ καλό επίπεδο και όλες οι ομάδες παλεύουν όλα τα ματς. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Το είδαμε και χθες αυτό στον αγώνα του Άρη με την Καλλιθέα. Αν δεν είσαι αυτός που πρέπει, τότε θα την πατήσεις».
Πηγή: Mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου