Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Δηλώθηκε με Δόξα ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου-Χωρίς άγχος στη Δράμα ο Αιγινιακός!

Ποιο ματς του Αιγινιακού χάνει ο μπακ, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου.
Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες, όπως είναι γνωστό, συμπλήρωσε ο αμυντικός του Αιγινιακού, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου στο εντός ματς με τον Άρη. Φυσικά, θα είναι διαθέσιμος για το προσεχές ματς με τη Δόξα Δράμας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο έμπειρος αμυντικός δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του την 22η αγωνιστική, δηλαδη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Υπενθυμίζεται ότι εκτός πλάνων για τον αγώνα στη Δράμα είναι οι τιμωρημένοι Αντωνιάδης, Τοπαλίδης.

Χωρίς άγχος
Το μήνυμα του προπονητή Κώστα Νικολαΐδη στους παίκτες του Αιγινιακού για το ματς στη Δράμα - νοκ άουτ ξανά ο Τσολακίδης. Να τονώσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού και να περιορίσει το άγχος τους θέλησε ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης στην προπόνηση της Παρασκευής 2/3.

«Το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο. Ο,τι κερδίσουμε από αυτά τα παιχνίδια θα είναι κέρδος. Εχω εμπιστοσύνη σε όλους. Δεν αξίζαμε τέτοιο σκορ (1-4) στο ματς με τον Αρη. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία της εμφάνισης και να πάμε στη Δράμα για μία νέα προσπάθεια. Να παίξουμε με μηδέν άγχος και ό,τι βγει» ανέφερε σε ομιλία του ο κόουτς.

Θυμίζουμε ότι ο Αιγινιακός νίκησε στην Πάτρα την Παναχαϊκή, ηττήθηκε από τον Αρη στο «Γ. Παραλυκίδης» και το πρόγραμμα του περιλαμβάνει ακόμη συναντήσεις με Δόξα Δράμας (εκτός έδρας στις 4/3, 15:00) και ΟΦΗ (εντός έδρας στις 7/3, 15:00).

Για το προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα -πέρα από τους τιμωρημένους Παντελή Αντωνιάδη και Σάββα Τοπαλίδη- δεν υπολογίζεται και ο Γιάννης Τσολακίδης που έχει πρόβλημα στο δικέφαλο.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου