Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Άμεση επάνοδος στη Γ΄ Εθνική και κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Πιερίας!

H A.E. Kαρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα της Νάουσας, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Κυρτέγο και το Σεχολάρι, για να προηγηθεί στο σκορ.
Έτσι, όπως και στις περισσότερες εντός έδρας φετινές αναμετρήσεις, κόντρα στη ροή του αγώνα η Νάουσα σε 2 ανύποπτες φάσεις κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 στο 36ο και στο 43ο λεπτό.
Στο 2ο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες τις ομάδας μας, η κούραση και η απογοήτευση από τον επερχόμενο υποβιβασμό, οδήγησε στο βαρύ 1-4, που αποτελεί μόλις τη 2η ήττα της ομάδας μας στο 2ο γύρο τπυ Πρωταθλήματος.
Απομένει το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Καμπανιακό, για να ολοκληρωθεί αυτό το όμορφο ταξίδι στο σκληρό και δύσκολο φετινό μαραθώνιο της Γ΄ Εθνικής,
Ήδη, η Διοίκηση της ομάδας έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με μοναδικό σκοπό την άμεση επάνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και την εκ νέου κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Πιερίας.                               
                                                                    Με εκτίμηση
                                               Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
                                                              της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου