Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Μπάμπης Μουστακίδης: Ο Άρης δεν είχε την δυνατότητα να χτίσει από φέτος μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει με το που ανέβει!

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης, για  την φετινή εικόνα της ομάδας και τις διορθωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν για την Superleague.

Για την τελευταία περίοδο του Άρη:
«Σίγουρα κάποια αποτέλεσμα ήταν μη αναμενόμενα, κάποια άλλα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού ήταν αναμενόμενα. Σίγουρα τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν πως η ομάδα έχει ένα προβληματάκι στην αποτελεσματικότητα. Πιστεύω πως είναι κάτι παροδικό και στην πορεία θα βρεθεί η λύση.»

Αν ο Άρης έχει τις προϋποθέσεις να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα:
«Σε ένα μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα δεν γίνεται η ομάδα να παρουσιάζεται σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο καλή. Αν βέβαια οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δίνανε την απαραίτητη φρεσκάδα και όρεξη, πιστεύω ότι ο Άρης θα ήταν σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Η ομάδα δείχνει αρκετά προβλέψιμη και δεν βάζει ιδιαίτερα δύσκολα στους αντιπάλους του. ο Άρης δεν μπορεί να πετύχει γκολ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού για να καταφέρει μετά να διαχειριστεί ευκολότερα τα παιχνίδια.

Παρόλα αυτά η ομάδα καταφέρνει να είναι στην 1η θέση, είναι μέσα στους στόχους της, έχει διαφορά ασφαλείας από την Παναχαϊκή, πέρα από τα προβλήματα δείχνει μια σταθερότητα και έτσι πιστεύω θα συνεχίσει.»

Για τον αν τον ικανοποιεί αυτός ο Άρης όπως τον βλέπει τώρα:
«Σίγουρα έτσι όπως στήθηκε η ομάδα το καλοκαίρι δεν περίμενα καλύτερο ποδόσφαιρο και πιο θεαματικό. Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη, που ξέρει να κυνηγάει το αποτέλεσμα και να το παίρνει. Έρχεται σε αντιδιαστολή με την περσινή ομάδα που στήθηκε πάνω σε ονόματα και περιμέναμε να δούμε θεαματικό ποδόσφαιρο που όπως φάνηκε απέτυχε.
Σίγουρα θα χρειαστεί ένας διαφορετικός σχεδιασμός για να πετύχει πράγματα στην α εθνική. Για φέτος η ομάδα είναι καλά δομημένη γι’ αυτό και παρά τις αντιξοότητες πετυχαίνει μέχρι τώρα τους στόχους του. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να πρέπει να κερδίσεις πάση θυσία απέναντι σε πολύ κλειστές άμυνες όπως αυτές που αντιμετωπίζει ο Άρης.»

Για την επόμενη χρονιά:
«Αν η φετινή ομάδα γίνει ο κορμός για την επόμενη χρονιά σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά πράγματα. Η ομάδα θα χτιστεί εκ νέου. Ο Άρης δεν είχε την δυνατότητα να χτίσει από φέτος μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει με το που ανέβει. Τα οικονομικά δεδομένα δεν το επιτρέπανε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου