Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Είναι αυτό στην Κατερινόσκαλα το καΐκι του ψαρά απο την Χαλκιδική που αγνοείται;

Φωτογραφία με σκάφος του λιμενικού εδώ στην Πιερία και συγκεκριμένα στην Ολυμπιακή Ακτή της Κατερίνης (Κατερινόσκαλα), δείχνει να βρίσκεται ΤΩΡΑ μπροστά σε αναποδογυρισμένη βάρκα, έχοντας δίπλα ακριβώς και το φουσκωτό του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και περιμένοντας δύτη για να βουτήξει.
Πιθανολογείται να είναι το καΐκι  του αγνοούμενου ψαρά απο την Χαλκιδική ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη (22/03). Ο 59χρονος είχε μεταβεί με καΐκι προχθές το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή νότια του Σιγγιτικού κόλπου για να ψαρέψει, όμως έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Για την εξαφάνισή του ενημερώθηκαν προχθες οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Ιερισσού, Μύρινας, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας, Δάφνης, Ουρανούπολης, Νέου Μαρμαρά, Λήμνου, Σκιάθου, Αλοννήσου, Σκοπέλου και Αγιόκαμπου.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ξεκίνησαν έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά επτά περιπολικά οχήματα του Λικενικού από ξηράς, ένα ναυαγοσωστικό σκάφος, έξι περιπολικά σκάφη, δύο σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και εννέα Α/Κ σκάφη από θαλάσσης, ενώ απογειώθηκαν ένα αεροσκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα αεροσκάφος Canadair.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου