Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Κώστας Νικολαΐδης: Έχουμε δείξει ότι αντέχουμε στην πίεση!

Τι ανέφερε στην ομιλία του ο προπονητής του Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδη για το προσδοκώμενο restart, τη στήριξη της διοίκησης και τον Απόλλωνα Λάρισας. Ενέσεις αυτοπεποίθησης και συσπείρωσης επιχείρησε να κάνει στους παίκτες του Αιγινιακού ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης.
Εκτός από την προπόνηση το πρόγραμμα της Τρίτης 20/3 περιελάμβανε και ομιλία για να γυρίσει ο... διακόπτης, μιας και η ομάδα έχει μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Οι βασικοί άξονες στα λεγόμενα του Νικολαΐδη ήταν τέσσερις: 1. «μόνοι μας θα το γυρίσουμε και θα επαναφέρουμε την ομάδα στα θετικά αποτελέσματα», 2. «το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας είναι δυσκολότερο από την αποστολή στην Καλαμαριά», 3. «πρέπει να παίξουμε και για τους τρεις ανθρώπους από τη διοίκηση που μας στήριξαν στα δύσκολα» και 4. «έχουμε αποδείξει ότι αντέχουμε στην πίεση».

Αναλυτικότερα ο κόουτς ανέφερε στην ομιλία του:

«Ό,τι έχουμε χάσει στα τελευταία παιχνίδια από διάθεση και ψυχολογία μπορούμε να το επαναφέρουμε πίσω. Μόνοι μας μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Κανένας άλλος δεν χρειάζεται. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια στην Καλαμαριά, αλλά με τέτοιες ομάδες πληρώνεις και το παραμικρό λάθος. Κάναμε ένα λάθος διώξιμο και μετά κυνηγούσαμε το σκορ. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια σε σχέση με την εμφάνιση κόντρα στον Παναγιάλειο. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Τώρα χρειάζεται να αλλάξουμε μόνοι μας την κατάσταση. Και μπορούμε όπως το είχαμε καταφέρει και πριν. Δείξαμε στην Πάτρα ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Εχουμε τώρα πολύ μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Είναι ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και χρειάζεται προσοχή. Αν δείξουμε την απαιτούμενη διάθεση και... πείνα για τη νίκη θα κερδίσουμε. Αυτό το ματς είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο στην Καλαμαριά. Αυτή τη φορά έχουμε εμείς την πίεση για το αποτέλεσμα. Εχουμε δείξει όμως ότι αντέχουμε στην πίεση.

Δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα αν είμαστε -και εγώ και εσείς- αυτοί που πρέπει. Είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ και βρισκόμαστε υπό τη σκέπη τριών ανθρώπων που έδωσαν άλλο αέρα στην ομάδα. Πρέπει να παίξουμε και γι' αυτούς τους ανθρώπους της διοίκησης που μας στήριξαν στα δύσκολα».

Στα αγωνιστικά ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται, οπότε θα απουσιάζει από το σαββατιάτικο αγώνα (24/3, 15:00) με τον Απόλλωνα Λάρισας μόνο ο Στέφανος Πολύζος που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στις 17/3.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου