Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πιερίας: Αφήστε ήσυχους τους Διαιτητές μας!

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πιερίας με λύπη του διάβασε την ανακοίνωση για "διαιτητές-καμικάζι" και διαιτητές που υλοποιούν εξοντωτικές εντολές από διοργανώτριες Αρχές.
Σας γνωστοποιούμε λοιπόν κύριοι εκπρόσωποι όλων των σωματείων της δύναμης της Ε.Π.Σ. Πιερίας οτι οι διαιτητές του Συνδέσμου μας τα τελευταία χρόνια έχουν επιδείξει μεγάλη βελτίωση τόσο στα τοπικά όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα και με τις επιτυχημένες διαιτησίες τους έχουν ανεβάσει το κύρος του Συνδέσμου μας όσο και της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Οι διαιτητές μας είναι άνθρωποι με προσωπικότητα και ουδέποτε δέχθηκαν "ΕΝΤΟΛΕΣ" τόσο από τη προηγούμενη διοίκηση του κυρίου Ελευθεριάδη όσο κι από την τωρινή διοίκηση του κυρίου Τόκα.

Εμεις σα Σύνδεσμος ευχαριστούμε τις δύο ανωτέρω διοικήσεις για την άψογη συνεργασία στον τομέα αυτό αλλα πολυ περισσότερο ευχαριστούμε τους ίδιους τους διαιτητές μας που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους παρά τις ύβρεις και τις όποιες δημόσιες διαπομπεύσεις μέσω αναρτήσεων στα Μ.Μ.Ε. από διάφορους παράγοντες.

Υ.Γ.: Αφήστε ήσυχους λοιπόν τους διαιτητές μας γιατί ουδέποτε έπραξαν τις όποιες "ΕΝΤΟΛΕΣ" εσείς αναφέρεστε. Μην τους χρησιμοποιείτε ούτε ως "άλλοθι" για τις όποιες αδυναμίες σας αλλά ούτε ως "όπλο" στις όποιες προσωπικές σας διαμάχες με τις εκάστοτε διοικήσεις της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου