Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Παμπιερικό κάλεσμα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Κιλκισιακό!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1/4/18 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00 ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και της Κατερίνης στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, στο τελευταίο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας 2017/18. Πρέπει να σταθούμε αρωγοί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάδειξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.
Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται το δυνατό παλμό της εξέδρας για να πάρουν δύναμη για τo ποθούμενο αποτέλεσμα της νίκης.

Η συσπείρωσή μας τώρα, αυτή τη στιγμή, απαιτεί να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Είναι μοναδική και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να είναι μέχρι την τελευταία στιγμή του αγώνα προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο, προσδοκώντας στη μαζική παρουσία και υποστήριξη.
Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί να προσφέρουμε στήριξη στο σωματείο μας, που γέμισε σελίδες λαμπρής παρουσίας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της πόλης μας.
Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε το στίγμα που αρμόζει στο όνομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Οφείλουμε όλοι να βρισκόμαστε στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και όλοι μαζί σαν μια γροθιά, σαν μια ΠΙΕΡΙΚΗ «μελανόλευκη» οικογένεια να βοηθήσουμε την ομάδα της καρδιάς μας να φτάσει στον στόχο.
Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους οπαδούς, φιλάθλους και απλούς φίλους της ομάδας για συσπείρωση, ενότητα και συμπόρευση με μοναδικό στόχο το μεγαλείο του αγαπημένου μας ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται το δυνατό παλμό της εξέδρας, ώστε να τους δώσει πίστη στην πραγματοποίηση του στόχου, προσδοκώντας στη μαζική παρουσία και υποστήριξη.

Η συσπείρωσή μας τώρα, αυτή τη στιγμή, απαιτεί να είμαστε δίπλα στην ομάδα.
Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί να προσφέρουμε στήριξη στο σωματείο μας, που γέμισε σελίδες λαμπρής παρουσίας στην ιστορία του ποδοσφαίρου και της πόλης μας.
Ας δώσουμε την ανάσα που έχει ανάγκη ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για να συνεχίσει όχι απλά να αναπνέει, αλλά να δρα, να δημιουργεί και να προσφέρει χαρές, συνοδευόμενος πάντα από ομοψυχία, ενότητα και συναίσθημα.
Τώρα είναι η ώρα των φίλων της ομάδας, ξεκινάει μία παμπιερική εκστρατεία στήριξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Ραντεβού όλοι την Κυριακή 1/4/18 και ώρα 16:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για το  παιχνίδι με τον Κιλικισιακό.
                       Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου